Cum a fost văzut Ben Affleck pe fondul zvonurilor legate de divorțul de Jennifer Lopez. Detaliul care a atras atenția

Ben Affleck a fost văzut prima dată fără verighetă, pe fondul zvonurilor că el și Jennifer Lopez ar fi în prag de divorț.

Cum a fost văzut Ben Affleck pe fondul zvonurilor legate de divorțul de Jennifer Lopez. Detaliul care a atras atenția

Ben Affleck a apărut fără verighetă, pe fondul zvonurilor că el și soția sa, Jennifer Lopez, sunt în prag de divorț. Starul din „Gone Girl”, în vârstă de 51 de ani, a fost văzut în fotografiile obținute de TMZ sâmbătă, în timp ce se îndrepta spre recitalul copilului său, iar camerele de fotografiat au surprins momentul în care Affleck a ridicat mâna stângă în timp ce conducea, dezvăluind că nu avea verigheta.

Ben Affleck a renunțat la verighetă?

Această apariție fără verighetă alimentează și mai mult speculațiile că el și Lopez se îndreaptă spre divorț. Aceasta este prima dată când Affleck a fost văzut fără verighetă de când au început zvonurile la începutul acestei săptămâni. Când starul din „Good Will Hunting” a fost fotografiat joi în timp ce le-a luat în brațe pe cântăreață și pe fiica ei Emme, atât el, atât el, cât și faimoasa lui soție, aveau încă verighetele.

sursa: Profimedia

Vedeta din „Selena”, la rândul ei, a fost însă văzută purtând un inel când a mers vineri la antrenamentul de dans – deși, nu este clar dacă era vorba de bijuteria ei matrimonială. Page Six a relatat vineri că cercurile imobiliare din Los Angeles au fost alertate de faptul că Affleck ar fi fost la cumpărături pentru o nouă casă.

sursa: Profimedia

TMZ a mai relatat la începutul acestei săptămâni că regizorul din „Argo” ar fi dormit într-o casă din Brentwood, California, – departe de Lopez – și nu în locuința de 60 de milioane de dolari pe care el și soția sa au cumpărat-o împreună. Lopez, între timp, a fost văzută și ea în căutare de casă nouă, dar o sursă din interior a insistat că vedeta din „Hustlers” căuta doar o proprietate pentru investiții.

Cei doi ar fi în prag de divorț

Totuși, alte surse din interior au alimentat focul joi, spunând pentru Us Weekly că Lopez și Affleck sunt pur și simplu pe două „pagini complet diferite”.

„Jen și Ben au probleme în căsnicia lor. Au început să aibă probleme în urmă cu câteva luni, când Jen a început să-și intensifice angajamentele de muncă și să se pregătească pentru turneul ei.”, a susținut sursa.

Lopez urmează să plece în turneul său „This Is Me…Live | The Greatest Hits” începând cu luna iunie, după ce se pare că nu a reușit să vândă bilete în unele orașe din SUA, ceea ce a forțat-o să anuleze acele spectacole. Affleck, la rândul său, a început producția filmului său „Accountant 2” în California. Starul de cinema a lipsit cu desăvârșire de la Gala Met din acest an, la care Lopez a participat singură pe 6 mai.

Cuplul, care s-a căsătorit în Las Vegas și apoi a avut o nuntă mai formală în Georgia în 2022, a fost deschis în privința problemelor din relația lor, mai ales că s-au reîntâlnit după ce s-au logodit în urmă cu zeci de ani.

„Când Jen și cu mine ne-am despărțit înainte, catalizatorul pentru asta a fost cantitatea de control în jurul vieții noastre private. Am avut un simț foarte ferm al limitelor, inițial, în jurul presei. Revenind împreună, am spus: ‘Ascultă, unul dintre lucrurile pe care nu mi le doresc este o relație pe rețelele de socializare’. Și apoi mi-am cam dat seama că nu este un lucru corect să cer asta.”, a declarat Affleck în documentarul „The Greatest Love Story Never Told” al lui Lopez, lansat în februarie.

Citește și:
Cannes 2024: Vedete și ținute spectaculoase la premiera filmului Furiosa: A Mad Max Saga

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people