Cum a fost surprinsă Meryl Streep alături de cei patru copii ai săi, după despărțirea de Don Gummer

Meryl Streep a fost surprinsă într-o apariție publică rară alături de toți cei patru copii ai săi.

Cum a fost surprinsă Meryl Streep alături de cei patru copii ai săi, după despărțirea de Don Gummer

Meryl Streep a făcut gestul rarisim de a poza cu toți cei patru copii ai săi pe covorul roșu. Reuniunea de familie a avut loc duminică, la Gala Muzeului Academiei 2023 din Los Angeles. Actrița în vârstă de 74 de ani a fost văzută alături de fiul ei, Henry Wolfe, și de fiicele ei, Mamie Gummer, în vârstă de 40 de ani, Grace Gummer, în vârstă de 37 de ani, și Louisa Jacobson, în vârstă de 32 de ani.

Meryl Streep, apariție rară cu cei 4 copii ai săi

Grupului i s-au alăturat, de asemenea, soția lui Henry, Tamryn Storm Hawker, și soțul lui Grace, Mark Ronson. Meryl Streep a fost una dintre numeroasele celebrități premiate la eveniment. Ea a primit premiul Academy Museum Gala Icon Award din partea regizoarei Greta Gerwig.

sursa: profimedia
sursa: profimedia

Apariția de familie vine după ce vedeta din Meryl Streep s-a despărțit de soțul ei, Don Gummer, cu care a fost căsătorită timp de 45 de ani. În noiembrie au dezvăluit că sunt separați „de mai bine de șase ani”, după ce au decis să aibă „vieți separate”. Într-o declarație împărtășită pentru Page Six, un purtător de cuvânt a exprimat că actrița și sculptorul „sunt despărțiți de mai bine de 6 ani și, deși vor ține mereu unul la celălalt, au ales să aibă vieți separate”. 

Cum s-au cunoscut cei doi

Cei doi s-au căsătorit în 1978. Potrivit publicației, Streep, care a participat vineri la Premiile Princesa de Asturias, a fost văzută ultima dată împreună cu Gummer în timp ce participa la ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2018. Fostul cuplu a fost prezentat pentru prima dată prin intermediul fratelui lui Meryl în 1978 și au spus „Da” mai târziu în același an, în septembrie, în timpul unei ceremonii romantice în grădina casei părinților ei.

Nunta a avut loc la șase luni după ce regretatul ei iubit și coleg actor, John Cazale, a murit în martie 1978, în urma unui diagnostic de cancer pulmonar. La un an de la moartea lui, vedeta din Mamma Mia! a reflectat asupra acestei pierderi și a declarat la vremea respectivă pentru People: „Moartea este încă foarte prezentă în mine. M-a forțat să mă confrunt cu propria mea mortalitate și, odată ce faci asta, privești lucrurile diferit”.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

După moartea lui, actrița a fost nevoită să se mute din apartamentul pe care îl împărțea cu Cazale și a primit ajutor de la fratele ei și de la unul dintre prietenii acestuia – care s-a întâmplat să fie Gummer. Cei doi au devenit apropiați, iar el a lăsat-o pe Meryl să subînchirieze apartamentul său din New York City atunci când nu era în oraș. Cei doi au început să facă schimb de scrisori, iar o prietenie s-a transformat în curând în ceva mai serios.

În 2002, vedeta s-a destăinuit despre relația cu artistul și a declarat pentru Vogue că secretul căsniciei lor de lungă durată a fost „bunăvoința și dorința de a pune lucrurile la îndoială – și de a tăcea din când în când”.

„Nu există o hartă a modului în care să crești o familie: Este întotdeauna o negociere enormă. Dar am o nevoie holistică de a munci și de a avea legături uriașe de dragoste în viața mea. Nu-mi pot imagina să evit pe una pentru cealaltă”, a spus vedeta.

Citește și:
Ce s-a aflat acum despre emisiunea „Chefi la cuțite' după plecarea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Fanii vor fi dezamăgiți

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people