Cu ce se ocupa Georgina Rodriguez, înainte să îl cunoască pe Cristiano Ronaldo. Ce s-a aflat acum despre trecutul modelului

Georgina Rodriguez este cunoscută de publicul larg drept iubita celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo, însă puțini știu detalii despre trecutul ei.

Cu ce se ocupa Georgina Rodriguez, înainte să îl cunoască pe Cristiano Ronaldo. Ce s-a aflat acum despre trecutul modelului

Georgina Rodriguez a ținut constant prima pagină a ziarelor în ultimii ani, de când a început să se vadă cu celebrul fotbalist, Cristiano Ronaldo, și mai ales după lansarea serialului său de succes de pe Netflix I am Georgina. Aceasta a câștigat inimile a milioane de fani care o urmăresc constant pe rețelele de socializare și care îi sunt alături în cele mai frumoase, dar și grele momente.

Ce meserie avea Georgina Rodriguez în 2016

Deși se bucură de dragostea a milioane de oameni, partenera lui Cristiano Ronaldo s-a confruntat și cu o mulțime de critici din partea mai multor persoane, inclusiv a unui fost coleg, care a catalogat-o drept arogantă.

„Întotdeauna a fost așa, chiar dacă nu avea mulți bani sau nu avea banii pe care îi are acum, întotdeauna a avut acest aer de aroganță și superioritate. Este adevărat că locuia într-un apartament foarte mic, dar și-a dorit mereu să avanseze și, când l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo, a fost șansa ei de a deveni vedetă.”, a spus colegul pe TikTok.

În cele din urmă, Georgina a căutat mereu să dea lovitura și de aceea a lucrat în diferite firme de lux. Aceasta cunoștea o mulțime de oameni din lumea vieții de noapte din Madrid. Deși acum este cunoscută drept partenera celebrului fotbalist, bineînțeles că nu a fost întotdeauna așa.

După ce s-a mutat la Madrid în 2013, Georgina a început să lucreze într-un magazin Massimo Dutti. Apoi, tânăra s-a mutat la Bristol pentru a lucra ca au pair și a învăța limba engleză. Georgina s-a întors în capitala spaniolă în 2016, unde a obținut un post ca vânzătoare într-un magazin Gucci, unde l-a și întâlnit pe Cristiano. Fostul star de la Real Madrid mergea adesea la cumpărături acolo, iar buticul se închidea exclusiv pentru el.

Cei doi au început să se întâlnească la scurt timp după aceea, Rodriguez descriind primele zile ale relației lor ca fiind un „început foarte special” în serialul său de pe Netflix. De asemenea, ea a împărtășit că Ronaldo o lua adesea de la serviciu în mașini de lux atunci când au început să se vadă.

„De multe ori venea după serviciu. Venise o dată, îmi amintesc, într-un Bugatti. Colegii mei de muncă au înnebunit. Ajungeau acolo cu autobuzul, iar eu plecam într-un Bugatti. Adică oamenilor nu le venea să creadă”, povestea Georgina.

Cei doi au debutat împreună un an mai târziu

Noul cuplu și-a făcut prima apariție oficială împreună, alături de fiul cel mare al lui Ronaldo, Cristiano Jr., la gala Best FIFA Football Awards de la Zurich. Ronaldo și Rodriguez și-au făcut debutul pe Instagram ca și cuplu în martie 2017, când starul fotbalului a postat o fotografie cu cei doi îmbrățișându-se pe o canapea. Fotbalistul a descris postarea cu un singur emoji cu o inimă roșie. În luna următoare, Ronaldo a anunțat nașterea gemenilor săi prin intermediul unei mame surogat pe pagina sa de Facebook.

La doar câteva săptămâni după nașterea gemenilor, cuplul a anunțat că Georgina este însărcinată cu cel de-al patrulea copil al lui Ronaldo. Cristiano a confirmat sarcina pentru publicația spaniolă de știri El Mundo, spunând că este foarte entuziasmat de faptul că va deveni din nou tată.

În octombrie 2021, Ronaldo și Rodriguez au anunțat că așteaptă gemeni. Din păcate, după câteva luni, cei doi au făcut tragicul anunț conform căruia băiețelul lor a murit la naștere, în timp ce fetița a fost perfect sănătoasă.

Citește și:
Alexia Eram și Mario Fresh, dezvăluiri despre problemele din viața lor de cuplu: „Dacă nu ar fi gelozie…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people