Cristina Cioran, detalii noi despre starea de sănătate a fiicei sale, Ema: „Nu ne-a fost ușor”

Cristina Cioran a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, după ce a trecut prin probleme dificile.

Cristina Cioran, detalii noi despre starea de sănătate a fiicei sale, Ema: "Nu ne-a fost ușor"

Cristina Cioran a trecut printr-o perioadă dificilă cu fiica ei, Ema. Într-un interviu acordat Click!, fosta prezentatoare de televiziune a dezvăluit că temperaturile scăzute din ultima perioadă au cauzat probleme de sănătate atât ei, cât și fetiței sale.

Cristina Cioran, detalii despre starea fiicei sale

Vedeta a dezvăluit detalii despre starea de sănătate a fiicei sale, după ce a trecut printr-o otită și apoi s-a confruntat cu bronșită. Cristina Cioran face tot posibilul să se asigure că Ema este protejată în această perioadă, chiar dacă uneori este inevitabil.

„Încerc să nu o înfofolesc prea tare. În ultima perioadă îi dau vitamina D, în fiecare dimineață, și aia e. Emma a fost bolnavă în perioada asta și eu după ea. A avut o otită ce a ținut-o șapte zile și o bronșită care a durat zece zile. Am ajuns în perioada asta și la medicul ei de familie dar și la spital. A avut tratament de la medic. Nu ne-a fost ușor. A fost o perioadă grea”, a declarat Cristina Cioran pentru Click!.

Vedeta a vorbit despre relația cu Alex Dobrescu

Timp de doi ani, Cristina Cioran a fost într-o relație cu Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale. Despărțirea lor, care a avut loc acum mai bine de un an, nu pare să fi afectat deloc legătura dintre bărbat și fiica lor.

„Alex se ocupă și se preocupă de fetiță. Nu sunt probleme. Suntem amândoi super dedicați când este vorba de ea, nu se pune problema. Este o perioadă grea cu virozele acestea”, a spus Cristina Cioran pentru Click!

Recent, Cristina Cioran a dezvăluit că fostul ei partener, Alex Dobrescu, a făcut un gest care a impresionat-o. Cei doi au luat masa la un restaurant, iar acesta i-a oferit un cadou.

„Am știut că nu e inel pentru că mai am un inel, nu mi-ar fi luat de două ori același lucru. (…) Nu s-a gândit la cât de tare îmi dăunează ce face. Nu știu ce să mai zic în legătură cu asta, normal că îmi place să se poarte frumos. (…) A fost foarte greu să își recâștige încrederea mea și aproape imposibil să depășesc anumite chestii. Îți spun sincer, aș vrea să pot să le depășesc. Nu știu dacă vom mai putea fi vreodată o familie”, a mărturisit Cristina Cioran în emisiunea „Mămici de pitici, cu lipici” de la Antena Stars.

Vedeta a ținut să precizeze, totuși, că nu poate uita complet tot ceea ce s-a petrecut între ei, în ciuda eforturilor lui de a-i recâștiga încrederea. 

„Nu mi-am imaginat niciodată că voi rămâne singură. Noi când am decis să facem un copil, am decis să fim o familie, să fim împreună. Nu mi-am imaginat nici o secundă că ne vom despărți. Nici nu mi-am închipuit că vom trăi fericiți până la adânci bătrâneți, că poveștile astea chiar nu mai există acum, în vremurile în care trăim. A fost foarte dureros, chiar dacă eu am decis să ne despărțim, eu am plecat. Ce a urmat după despărțire a fost foarte ciudat, pentru că a fost totul foarte public. Îmi e foarte greu să iert toate lucrurile astea”, a mai spus Cristina Cioran în aceeași emisiune. 

Citește și:
Alina Eremia s-a logodit după 8 ani de relație! Cum arată inelul primit de la iubitul ei, Edi Barbu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people