Cristina Ciobănașu, despre gelozia din cuplu. Cum trec actrița și Alexandru Mureșan peste probleme: „Ne-a luat ceva timp”

Cristina Ciobănașu a vorbit deschis despre cum trec ea și iubitul ei, Alexandru Mureșan, peste dificultățile din cuplu.

Cristina Ciobănașu, despre gelozia din cuplu. Cum trec actrița și Alexandru Mureșan peste probleme: "Ne-a luat ceva timp"

Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan sunt acum un cuplu stabil, arătând că se completează perfect și reușesc să comunice eficient, dovedindu-și abilitatea de a se înțelege adesea doar din priviri. Cu toate acestea, la începutul relației lor, lucrurile nu au stat la fel de bine, întâmpinând dificultăți în comunicare și apropiindu-se, nu o dată, de a pune capăt povestii lor de dragoste.

Cristina Ciobănașu a vorbit deschis despre problemele din cuplu

Cu toate acestea, cei doi au descoperit cum pot trece peste neînțelegerile din cuplu și ce îl deranjează pe fiecare. Cât despre gelozie, Cristina Ciobănașu dezvăluit într-un interviu pentru revista VIVA! că nu a fost niciodată un motiv de ceartă în relația lor, ambii având încredere reciprocă.

„La începutul relației, aveam dificultăți în a transmite celuilalt ce ne dorim. Deși ne plăceam foarte tare, ne-a luat ceva timp până când am fost dispuși amândoi să lăsăm încăpățânarea la o parte și să vorbim pe bune. În acest moment se întâmplă ceva foarte drăguț și sper să ne țină. Ne cunoaștem atât de bine, încât știm ce butoane să nu atingem. Așa că, de fiecare dată când există discuții în contradictoriu și ajungem să atingem acele butoane, ne pufnește râsul la un moment dat, ne luăm în brațe și ne cerem iertare că ne-am folosit de acele declanșatoare. E un fel de a anula emoțiile negative de peste zi ale fiecăruia și de a ne da a doua șansă pentru a vorbi frumos pe tema subiectului care a născut discuția”, a spus Cristina Ciobănașu pentru sursa menționată anterior.

„Nu ne-am certat niciodată pe tema asta. Consider că, atâta timp cât ai încredere în persoana de lângă tine, nu poate fi vorba despre așa ceva. Nu folosim telefonul celuilalt fără să cerem voie. Părerea mea este că numărul anilor de relație nu îți dă dreptul să cotrobăi prin lucrurile partenerului. Dacă vrea să fie romantic, să îți facă o surpriză frumoasă și tu îl deconspiri?”

Cine face primul pas spre împăcare

Când vine vorba de împăcare, Cristina Ciobănașu a recunoscut că, de cele mai multe ori, iubitul ei este cel care face primul pas. Potrivit acesteia, iubitul ei nu suportă să o vadă supărată și își dorește să o împace cât de repede.

„De cele mai multe ori, el face primul pas, pentru că nu îi place să fiu supărată. Mi-a zis că îi place cum radiez atunci când sunt fericită, că e și el binedispus când mă vede zâmbind, așa că e dispus să lase de la el pentru binele amândurora.”

În cadrul aceluiași interviu, acrița a dezvăluit că încă mai sunt persoane care o întreabă despre fosta ei relație cu Vlad Gherman. Deși Cristina Ciobănașu și Alexandru Mureșan formează un cuplu de doi ani, aceasta încă se confruntă cu comentarii referitoare la fostul iubit.

„Nu mă mai deranjează atât de tare. Încerc să nu pun la suflet răutățile gratuite și să îmi văd de treabă.”, a mai spus Cristina Ciobănașu.

Citește și
Theo Rose pune capăt speculațiilor privind conflictul cu Lia Bugnar, fosta parteneră a iubitului ei: „Nu i-am luat nimic, nu mi-a dat nimic…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people