Cristina Bâtlan, mărturisiri despre primul ei job. Cum a intrat în lumea afacerilor: „Cel mai tare am urât să dau socoteală”

Cristina Bâtlan a vorbit deschis despre începutul carierei sale.

Cristina Bâtlan, mărturisiri despre primul ei job. Cum a intrat în lumea afacerilor: "Cel mai tare am urât să dau socoteală"

După o lungă perioadă de efort și muncă susținută, Cristina Bâtlan a ajuns să fie una dintre cele mai bogate femei din țara noastră, datorită succesului în afaceri. Cu toate acestea, debutul carierei sale nu a fost deloc cel așteptat, iar primul ei loc de muncă a reprezentat o dezamăgire pentru părinții săi.

Cristina Bâtlan, despre începutul carierei sale

Cristina Bâtlan a depus eforturi considerabile pentru a-și dezvolta afacerea actuală, ceea ce a determinat-o să devină una dintre cele mai bogate femei din țara noastră. Cu toate că acum se bucură de un succes extraordinar, ea nu uită niciodată de unde a pornit și nu ezită să dezvăluie că primul ei loc de muncă a fost ca vânzătoare de ziare, chiar dacă a ocupat această poziție doar o singură zi.

„Mi-a plăcut să fiu activă și să mă implic. Cel mai tare am urât să dau socoteală pentru banii pe care îi primeam de buzunar, așa că îmi plăcea să primesc bani de buzunar, dar nu îmi plăcea să fiu întrebată: ‘ce ai făcut cu banii?’ Și atunci, ca să evit acest subiect, îmi propuneam să și câștig bani. Așa că primul meu job a fost să vând ziare. Și am vândut ziare o zi și a fost foarte tare și acea zi pot să o iau cu mine și să o transport în toată experiența mea de astăzi.”, a declarat Cristina Bâtlan pentru  Unica.

Cu ceva timp în urmă, Cristina Bâtlan a împărtășit că primele ei venituri le-a obținut în timpul liceului. Acestea proveneau din vânzarea unor articole vestimentare pe care le crea personal.

„Bineînțeles că am câștigat bani înainte să încep(…) și mi-a plăcut tot timpul să câștig bani. Sora mea spunea că atunci când îi împrumutam niște lucruri, o puneam să plătească, dar eu nu-mi amintesc. Așa că primii bani i-am câștigat în liceu, când am creat niște haine, niște colanți cu cristale. Vreau să vă spun că atunci asta era ceva wow, adică nu avea nimeni, doar cei care aveau acces la niște jurnale de modă din străinătate își puteau imagina ceva de genul.  Și vreau să vă spun că i-am făcut cu mâna mea, i-am cusut și am vândut primele trei perechi cu niște prețuri exorbitante”, a declarat Cristina Bâtlan pentru  Playtech.ro.

Femeia de afaceri a vorbit despre divorț

Cristina Bâtlan, antreprenoarea de succes cunoscută din show-ul „Imperiul Leilor’, a vorbit deschis despre divorțul prin care a trecut și cum a afectat-o despărțirea. Cristina Bâtlan este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România și, împreună cu fostul ei soț, Roberto Bâtlan, a pus bazele unui celebru brand de încălțăminte și accesorii, foarte apreciat atât pe piața locală, cât și internațional. Cei doi au format un cuplu timp de 26 de ani, astfel că divorțul lor a fost un mare șoc pentru cei apropiați.

„Nouă ni s-a părut că avem nevoie în relație noastră de niște reguli. Dacă ne certăm și unul din noi pleacă de acasă, ne-am despărțit. Ne-am ținut de ea toată viața. Următoarea regulă era: niciunul dintre noi nu minte. S-a întâmplat în timp, unul dintre noi a încălcat una dintre reguli. Nu ne supărăm, că e dreptul să încalci. Un partener nu e un obiect. El era într-o relație, eu nu aveam nicio relație. Mi s-a părut că s-a rupt pământul în două. A fost o durere enormă, am simțit că mi s-a rupt sufletul în două. Dar am știut că nu pot să trec peste acest principiu și nu am putut. În momentul în care am aflat, în ziua aia ne-am despărțit”, a declarat antreprenoarea în cadrul podcastului Fain & Simplu, găzduit de Mihai Morar.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis de Răzvan Fodor soției lui, Irina, care a împlinit 35 de ani: „Să mă ierți, dar…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people