Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, imagini inedite pe un iaht de lux. Cum au fost surprinși cei doi

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au avut parte de clipe romantice pe un iaht de lux în Saint-Tropez.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, imagini inedite pe un iaht de lux. Cum au fost surprinși cei doi

Cristiano Ronaldo și partenera sa de lungă durată, Georgina Rodriguez, s-au bucurat de o zi luxoasă pe un iaht în Saint-Tropez, în mijlocul zvonurilor că s-ar fi căsătorit în secret. Cei doi păreau într-o dispoziție excelentă, profitând din plin de vremea însorită.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo, clipe romantice pe iaht

Georgina, în vârstă de 30 de ani, a impresionat într-un bikini alb care îi punea în evidență silueta. Ea a accesorizat cu o brățară aurie masivă, un colier și o pereche de ochelari de soare supradimensionați. Ulterior, și-a acoperit silueta cu o rochie de plajă bej.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, și-a etalat abdomenul într-un short de înot kaki, pe care l-a rulat pentru a obține un bronz uniform.

Deși cuplul se află în vacanță alături de cei cinci copii ai lor, aceștia nu au fost văzuți pe iaht, sugerând că cei doi se bucurau de o zi romantică doar pentru ei. Ar putea fi chiar o lună de miere, deoarece zvonurile despre căsătoria lor secretă au început să circule.

Cei doi au stârnit zvonuri de căsătorie

Cei doi sunt împreună din 2016 și au doi copii împreună. Georgina este, de asemenea, mama vitregă a celorlalți trei copii ai lui Ronaldo. Luna trecută, au stârnit speculații când, în cadrul unui joc „Mr. and Mrs.” pe noul canal de YouTube al lui Ronaldo, acesta s-a referit la Georgina ca fiind „soția” lui.

De asemenea, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez păreau să poarte verighete în acel video. Până acum, nu au făcut publică nicio ceremonie de căsătorie și nu au comentat zvonurile.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au întâlnit pentru prima dată în timp ce ea lucra ca asistentă de vânzări în Madrid, privindu-se unul pe celălalt printre rafturile unui magazin Gucci în 2016. În 2020, ea a mărturisit că această întâlnire întâmplătoare cu Ronaldo a făcut-o să se „îndrăgostească la prima vedere”.

Ea a susținut că sentimentul a fost reciproc, așa cum a dezvăluit într-un interviu recent pentru revista ELLE din Italia.

„Prima întâlnire cu Ronaldo a fost la Gucci, unde lucram ca asistentă de vânzări. Câteva zile mai târziu, ne-am revăzut la un alt eveniment al unei alte mărci. Atunci am putut să vorbim într-o atmosferă relaxată, în afara mediului meu de lucru. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi.”

De la întâlnirea lor, Georgina l-a urmat pe câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur, Ronaldo, de la Madrid la Torino, apoi la Manchester și acum la Al Nassr. Fiul cel mare al lui Ronaldo, Cristiano Jr., s-a născut în Statele Unite în 2010, dar a fost dus imediat înapoi la Madrid pentru a fi crescut în Spania. Identitatea mamei sale este necunoscută.

În iunie 2017, fostul star de la Real Madrid a surprins fanii cu vestea că a întâmpinat gemeni, Eva și Mateo, prin intermediul unei mame surogat, și doar o lună mai târziu, el și Georgina Rodriguez au anunțat că așteaptă gemeni împreună. În urma unor complicații, doar unul dintre copii a supraviețit la naștere.

Citește și:
Larisa Iordache este însărcinată. Fosta gimnastă va deveni mamă pentru prima dată: „O bucurie foarte mare'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people