Claudia Iosif, detalii despre despărțirea de Dorian Popa: „Totul s-a consumat”

Claudia Iosif a vorbit despre despărțirea de Dorian Popa.

Claudia Iosif, detalii despre despărțirea de Dorian Popa: "Totul s-a consumat"

Claudia Iosif a decis să vorbească de curând despre despărțirea de Dorian Popa. Întrebată de admiratori dacă există vreo posibilitate de împăcare cu artistul, ea a afirmat cu claritate că nu. După o relație de 11 ani, Dorian Popa și Claudia Iosif au hotărât să meargă pe drumuri separate. De câteva săptămâni, ea a părăsit locuința artistului din Domnești și s-a mutat la șase kilometri distanță, într-o casă nouă pe care a amenajat-o conform preferințelor ei.

Claudia Iosif a vorbit despre motivul pentru care s-a despărțit de Dorian Popa

Despre despărțirea de Claudia Iosif, artistul intenționa să rămână discret, însă aceasta a făcut declarații publice acum o săptămână, confirmând că relația lor s-a încheiat.

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris vedeta pe Instagram, la secțiunea Instastory.

Recent, fosta iubită a lui Dorian Popa a răspuns mai multor curiozități de pe Instagram, fiind deschisă cu privire la despărțirea de artist. Claudia Iosif, cunoscută și după numele Babs, a dezvăluit că ea și Dorian Popa sunt despărțiți de o lună și îi este mult mai ușor să treacă peste o despărțire de 11 ani decât peste una care ar fi durat mai puțin.

„Este mult mai ușor să treci peste o despărțire de 11 ani decât după una de 2 sau 3 ani! Depinde de fiecare și de priorități!”, a explicat Claudia Iosif.

De asemenea, Babs a fost întrebată dacă mai există cale de împăcare între ea și fostul partener, însă aceasta a afirmat clar că nu vor mai forma un cuplu, dezvăluind și motivul care a dus la separarea lor.

„Nu (n.r. nu mai există cale de împăcare)! Totul s-a consumat și am rămas în relații bune! Oamenii când nu mai funcționează 100% bine trebuie să se despartă!”

Cum arată noua ei locuință

Recent, Claudia Iosif și-a achiziționat o vilă superbă, pe care a amenajat-o după bunul său plac. Deși inițial anunțase că a cumpărat-o ca investiție, aceasta a ajuns să locuiască în ea, după ce s-a despărțit de Dorian Popa. Babs s-a ocupat personal designul interior al propriului său loc, exprimând dorința ca întreaga locuință să fie dominată de nuanțe de bej.

Recent, Claudia Iosif a distribuit pe rețelele de socializare imagini noi din interiorul vilei. Fosta parteneră a lui Dorian Popa a optat pentru un pat rotund, realizat la comandă, în dormitorul său. Paleta de culori a fost menținută și la etajul casei. Dressing-ul impresionant reflectă organizarea lui Babs, unde și-a dispus cu grijă hainele, pantofii și gențile. O surpriză pentru toți a fost anunțul că a dedicat o cameră specială celor două pisici ale sale.

sursa: Instagram
sursa: Instagram
sursa: Instagram

Dorian Popa a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce a fost depistat pozitiv pentru cannabis, acesta fiind la volanul mașinii sale când a fost oprit de polițiști. Dorian Popa a declarat că evenimentele agitate din ultima perioadă l-au făcut să simtă nevoia de relaxare și liniște. Deși artistul nu a vrut să vorbească public despre despărțirea lui de Claudia Iosif, acesta ar fi fost un alt motiv pentru care s-a simțit copleșit.

„Am simțit, poate mai mult ca oricând, nevoia de relaxare, de liniște, după o perioadă agitată cu terminarea renovărilor și toate lucrurile pe care le știți din viața mea publică. Plus, un lucru din viața privată pe care nu am vrut să îl fac public, și anume despărțirea de Babs. Toate astea m-au copleșit și poate au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o, dar, repet, nu am nicio scuză”, a declarat Dorian Popa.

Citește și:
Gerard Pique, primele dezvăluiri despre despărțirea de Shakira: „Singura modalitate de a ieși viu din toate acestea'

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people