Ce și-ar fi spus, de fapt, Nicole Kidman și Salma Hayek în momentul tensionat surprins la show-ul Balenciaga

Nicole Kidman și Salma Hayek au fost surprinse într-un moment aparent tensionat la show-ul Balenciaga de la Paris.

Ce și-ar fi spus, de fapt, Nicole Kidman și Salma Hayek în momentul tensionat surprins la show-ul Balenciaga

Un expert în cititul pe buze a dezvăluit pentru Page Six ce ar fi discutat Nicole Kidman și Salma Hayek într-un videoclip devenit viral de la Săptămâna Modei de la Paris.

Ce și-ar fi spus Nicole Kidman și Salma Hayek

În înregistrare, cele două actrițe, Kidman, de 57 de ani și Hayek, de 58 de ani, par să fi avut un moment tensionat la prezentarea Balenciaga, în fața unei mulțimi de fotografi, pe 30 septembrie. Katy Perry era și ea prezentă, stând puțin mai în lateral când a avut loc presupusa interacțiune rece.

Potrivit expertului britanic în cititul pe buze, Jeremy Freeman, Salma Hayek i-ar fi spus lui Nicole Kidman: „Hai să ne întoarcem acolo, OK, aici.” La rândul ei, vedeta din „Big Little Lies” ar fi răspuns: „Sunt bine, sunt OK. Acolo e suficient, e în regulă.”

Hayek a intervenit din nou, începând să spună „Trebuie să…,” înainte de a-i pune mâna pe umărul lui Perry. Freeman a explicat că, ulterior, Hayek ar fi adăugat: „E bine, e bine,” și i-ar fi indicat cântăreței în vârstă de 39 de ani, care purta ochelari de soare, să se uite la fotografi.

Ce gest a făcut actrița

În timpul unei sesiuni foto, un fotograf a cerut încă o poză, iar Hayek a folosit mâinile pentru a o întoarce și a o așeza pe Kidman – care avea spatele întors către cameră – spre lumina aparatelor de fotografiat. În acel moment, actrița din „Moulin Rouge!” i-a prins mâna lui Hayek și a împins-o ușor deoparte.

Ulterior, Kidman i-a oferit un sărut pe obraz lui Perry și a schimbat câteva cuvinte cu vedeta din „Frida”, după care s-a îndepărtat. Nu este clar ce și-au spus actrițele, dar după ce Kidman a plecat, Hayek a fost auzită spunând „Da, te rog. Sfaturi.”

O voce, probabil a lui Kidman, a răspuns: „Nu ai nevoie”, la care Hayek a replicat: „Ba da, am.” După acest moment, Hayek a continuat să pozeze alături de Katy Perry, care părea să fie mai interesată de ședința foto.

La eveniment, Nicole Kidman a purtat o rochie neagră cu guler pe gât, colanți transparenți, pantofi cu toc și ochelari de soare, în timp ce Salma Hayek a ales o rochie neagră cu un decolteu adânc, într-un stil sexy specific ei.

Deși mulți fani pe rețelele de socializare sunt convinși că interacțiunea dintre Kidman și Hayek a fost tensionată, alții sugerează că actrițele ar fi fost doar stresate din cauza prezenței numeroaselor camere. În alte clipuri de la eveniment care circulă online, se poate observa că cele două s-au înțeles bine în restul serii.

Un utilizator de pe platforma X (fostă Twitter) a comentat că, probabil, Nicole Kidman „pur și simplu nu era în dispoziția necesară, și asta e în regulă,” menționând că evenimentul de modă a fost prima apariție publică a actriței de la moartea neașteptată a mamei sale, luna trecută. Kidman a împărtășit pe Instagram câteva fotografii după pierderea dureroasă, mulțumind celor care au trimis mesaje de susținere și exprimând recunoștința pentru respectarea intimității familiei în această perioadă dificilă.

Balenciaga este deținută de Kering Group, o companie multinațională franceză care deține mai multe branduri de lux, printre care Gucci, Yves Saint Laurent, Bottega Veneta și Alexander McQueen. Soțul lui Salma Hayek, François-Henri Pinault, este președinte și CEO al Kering din 2005.

Citește și:
Coregraful lui Shiloh Jolie-Pitt, dezvăluiri surprinzătoare despre fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt: „Poate fi dificil'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people