Ce show ar urma să prezinte Dani Oțil la Antena 1

Dani Oțil ar urma să fie gazda unui nou reality-show la Antena 1.

Ce show ar urma să prezinte Dani Oțil la Antena 1

Dani Oțil ar fi gazda unui nou show de excepție la Antena 1, fiind vorba despre un reality show inspirat din Israel, numit „Power Couple”. Matinalul de la „Neazta cu Răzvan și Dani” este pregătit pentru o nouă provocare, iar conceptul promite să cucerească publicul din România.

Ce show ar prezenta Dani Oțil la Antena 1

Potrivit FANATIK, prezentatorul acestui show ar fi Dani Oțil, cunoscutul coleg de matinal al lui Răzvan Simion. Se pare că Antena 1 a făcut o alegere inspirată punându-l pe Dani Oțil în fruntea acestui program. De asemenea, filmările pentru emisiune s-ar afla în faza finală și se desfășoară în Malta.

Deocamdată, nu au fost dezvăluite numele cuplurilor care au acceptat provocarea Antena 1, dar acestea urmează să fie făcute publice în curând. Totodată, rămâne incert dacă participanții sunt figuri publice sau persoane obișnuite, deoarece zvonurile despre cupluri celebre au circulat în presa cu câteva luni în urmă.

Reality-show-ul „Power Couple”, o adaptare a formatului israelian creat de Abot Hameiri și distribuit de Dori Media Group, va fi inclus în programul postului Antena. Această emisiune urmărește parcursul a opt cupluri care se confruntă cu o serie de provocări extreme. Scopul competiției este să demonstreze cât de bine se cunosc cu adevărat unul pe celălalt. Timp de câteva săptămâni, aceste cupluri își pun relația la încercare într-o vilă, concurând cu alți participanți și luptând pentru un premiu în bani.

Dani Oțil este o prezență constantă pe micul ecran de aproape 20 de ani, fiind unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din showbiz. Deși recunoaște că monotonia poate interveni uneori, acesta este foarte pasionat de meseria lui și nu și-a dorit să o schimbe pentru nimic. Dimineața este mereu la datorie pe TV, iar restul timpului îl petrece împărțindu-se între familie, afaceri și sport, evitând adesea evenimentele mondene sau alte apariții în emisiuni.

Ce spune prezentatorul TV despre relația cu Răzvan Simion

Dani Oțil și Răzvan Simion se află de ani de zile pe micile ecrane. Cei doi formează o echipă pe cinste în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 și se susțin reciproc, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. 

Dani Oțil și Răzvan Simion au o relație de prietenie de aproximativ 39 de ani. De-a lungul timpului, au trecut împreună prin multe obstacole și au reușit să le depășească împreună. Dani Oțil a povestit cum au reușit cei doi să învețe să gestioneze nemulțumirile.

„Da, avem și relație de prietenie. Cred că am învățat în timp să ne dozăm nemulțumirile care există, ar fi mișto să fie multe căsnicii lungi ca relația mea cu Răzvan, gândește-te că noi suntem de 39 de ani aproape, împreună, nedespărțiți. Dar ne-am prins destul de repede că… cu disputa rezolvată cu cearta nu ne ajută pe nicicare. Și atunci preferăm, decât să ne descărcăm printr-un război, preferăm să reglăm ce s-a întâmplat greșit și să mergem mai departe”, a declarat Dani Oțil pentru ciao.ro

Citește și:
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, moment stânjenitor la Săptămâna Modei de la Paris. Ce a pățit celebrul cuplu (VIDEO)

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people