Ce sacrificiu enorm ar face Alexia Eram pentru partenerul ei: „Atunci când pleci într-o călătorie cu un om”

Alexia Eram a dezvăluit detalii despre relația de cuplu și ce sacrificii ar fi dispusă să facă pentru persoana iubită.

Ce sacrificiu enorm ar face Alexia Eram pentru partenerul ei: "Atunci când pleci într-o călătorie cu un om"

Alexia Eram este cât se poate de sinceră despre marele sacrificiu pe care ar fi dispusă să-l facă pentru persoana iubită, dar și despre aspectele care ar putea determina-o să pună capăt unei relații. Fiica Andreei Esca nu se ascunde atunci când vine vorba de propriile limite, iar dragostea și respectul sunt aspecte esențiale pentru ea într-o relație.

Tânăra are o comunitate impresionantă de urmăritori pe platformele online. Prin urmare, creatoarea de conținut a reușit să-și construiască o carieră remarcabilă. Povestea de dragoste dintre ea și Mario Fresh a captat atenția fanilor, care urmăresc cu nerăbdare și apreciază faptul că cei doi au vorbit deschis, chiar și despre micile certuri care mai apar dintre ei.

Ce este dispusă Alexia Eram să facă pentru persoana iubită

Într-un interviu acordat pentru Spynews, Alexia Eram a dezvăluit ce sacrificii ar fi dispusă să facă pentru persoana iubită.

„Cred că atunci când iubești faci aproape orice pentru persoana de lângă tine. Dacă ar avea probleme de sănătate și aș putea să îl ajut, să împart un organ cu el, 100% l-aș ajuta. Atunci când pleci într-o călătorie cu un om, cu partenerul tău de viață, orice s-ar întâmpla ești acolo pentru el. Dacă Doamne Ferește are o boală, o problemă de sănătate, partenerul de viață, îl ajut cu tot dragul, cu toată inima”, a spus Alexia Eram pentru Spynews.

De asemenea, fiica Andreei Esca a discutat despre lucrurile pe care nu le-ar tolera niciodată în relația ei de cuplu. Respectul se află în fruntea listei ei, iar repulsia față de minciună este evidentă. Fosta concurentă de la „America Express” a împărtășit mai multe despre așteptările pe care le are de la partenerul său.

„Cel mai tare în cuplu, în afară de trădare, m-ar deranja minciuna și lipsa respectului. Pentru mine respectul înseamnă să simt că sunt iubită, sprijinită în toate proiectele mele, să știu că am un om pe care mă pot baza în orice minut și la orice oră, să știu că mă susține în tot ceea ce fac și să fiu prioritate”, a declarat creatoarea de conținut pentru sursa citată anterior.

Cum trec cei doi peste neînțelegeri

Alexia Eram se remarcă prin sinceritatea și deschiderea ei în ceea ce privește aspectele vieții sale personale. Cât despre neînțelegerile din cuplu, creatoare de conținut a dezvăluit că se confruntă și ei cu mici certuri, însă acestea țin mai mult de activitățile lor obișnuite.

„Cred că fiecare cuplu are certurile lui de la niște lucruri minore. De ce n-ai pus mașina de spălat, de ce ți-ai lăsat lucrurile aici? (…) Amândoi lăsăm unul de la celălalt. Depinde care au fost neînțelegerile, dar el este mai încăpățânat așa de fel”, a mărturisit Alexia Eram pentru Unica.ro.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt mereu veseli și energici, motiv pentru care au adunat în jurul lor mulți fani care îi admiră atât pentru carierele lor, cât și pentru relația frumoasă pe care au dezvoltat-o de-a lungul timpului.

Citește și:
Giulia Anghelescu, imagine emoționantă alături de familie

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people