Ce s-a aflat acum despre relația dintre Kick Kennedy și Ben Affleck. Precizările făcute de purtătorul de cuvânt al actorului

Ben Affleck s-ar fi întâlnit cu Kick Kennedy în 2020, înainte ca actorul să înceapă o relație cu Ana de Armas.

Ce s-a aflat acum despre relația dintre Kick Kennedy și Ben Affleck. Precizările făcute de purtătorul de cuvânt al actorului

Kick Kennedy și Ben Affleck au început să petreacă timp împreună chiar înainte ca actorul să înceapă să se întâlnească cu vedeta din „Blonde”, Ana de Armas, în martie 2020, au declarat surse pentru Page Six. Affleck și Kennedy au fost văzuți împreună la Polo Lounge din Beverly Hills Hotel în ultimele luni, după cum a dezvăluit recent publicația.

Ben Affleck și Kick Kennedy s-ar fi întâlnit și în 2020

Cu toate acestea, se pare că prietenia lor durează de mai mult timp decât s-a crezut inițial. „Prietenia lor durează de ceva vreme, chiar dinainte de Ana,” a spus un insider de la Hollywood pentru Page Six. „Când Ben a început să se întâlnească cu Ana în 2020 și a ales să se izoleze împreună cu ea în timpul pandemiei de Covid, Kick a fost mai puțin încântată.”

După ce lucrurile au devenit tensionate cu soția sa, Jennifer Lopez, la începutul acestui an, s-a spus că Affleck a reluat legătura cu Kick, iar prietenia lor a fost reînviată. Deși mai multe surse au confirmat pentru revista People că Affleck, în vârstă de 52 de ani, și Kennedy, de 36 de ani, fiica lui Robert F. Kennedy Jr., „petrec timp împreună”, un purtător de cuvânt al lui Affleck a negat că ar fi într-o relație, spunând publicației marți: „Nu este nimic adevărat. Nici măcar nu știu dacă se cunosc.”

O sursă de la Hollywood care a lucrat cu Affleck a spus: „Affleck nu și-ar dori nimic mai mult decât să facă parte din clanul Kennedy. Este un vis pentru orice bărbat din Boston… Cred că ar prefera asta în locul unei vieți glamour de miliardar, pe covorul roșu, alături de J. Lo.”

Purtătorul de cuvânt al lui Affleck a declarat pentru Page Six: „Asta nu este adevărat. Ei nu petrec timp împreună.” Page Six a contactat-o pe Kennedy pentru a obține un comentariu.

Actorul și Ana de Armas s-au despărțit după pandemie

Affleck s-a îndrăgostit de De Armas, în vârstă de 36 de ani, pe platourile de filmare ale filmului lor „Deep Water,” în New Orleans.

Deși ea s-a mutat la el în timpul carantinei din pandemie, până în ianuarie 2021, relația lor s-a încheiat. „Ben nu mai este într-o relație cu Ana,” a spus o sursă pentru People la acea vreme. „Ea a pus capăt relației. Relația lor era complicată. Ana nu dorește să locuiască în Los Angeles, iar Ben, evident, trebuie să stea acolo deoarece copiii săi trăiesc în Los Angeles.”

O altă sursă a spus că se aflau în etape diferite ale vieții, iar Affleck dorea să „lucreze asupra lui însuși.”

Dar, până în aprilie acelui an, Affleck a fost văzut din nou cu fosta sa logodnică de acum 19 ani, Lopez — care tocmai își anunțase despărțirea de fostul logodnic Alex Rodriguez. Affleck și Lopez s-au căsătorit într-o ceremonie în Las Vegas, în iulie 2022, urmată de o petrecere fastuoasă, plină de vedete, la proprietatea lui Affleck din Atlanta.

Lopez, în vârstă de 55 de ani, a depus cererea de divorț de Affleck săptămâna trecută, în ziua aniversării celei de-a doua ceremonii a nunții lor, invocând diferențe ireconciliabile.

De Armas, care se întâlnește de câțiva ani cu directorul Tinder, Paul Boukadakis, a declarat ulterior pentru Elle că obsesia și faptul că era urmărită de paparazzi în timpul relației sale cu Affleck a fost „oribil.”

„Acesta este unul dintre motivele pentru care am părăsit Los Angeles,” a spus ea. „Trecerea prin asta mi-a confirmat gândurile că ‘Aici nu este locul în care să fiu.'”

Citește și:
Ce ar fi determinat-o, de fapt, pe Jennifer Lopez să divorțeze de Ben Affleck: „Oricât de mult s-ar fi străduit…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people