Ce planuri de viață are Alexandru Ciucu, după separarea de Alina Sorescu?

Alexandru Ciucu a făcut declarații despre planurile sale pentru o viitoare relație sentimentală și a dezvăluit motivul pentru care poartă încă verighetă, după separarea de Alina Sorescu.

Ce planuri de viață are Alexandru Ciucu, după separarea de Alina Sorescu?

Separarea și ulterior divorțul dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au stârnit foarte mare interes în lumea celebrităților locale în ultimii ani, mai ales că cei doi foști parteneri nu au ratat prea multe ocazii de a se învinovăți reciproc pentru finalul mariajului lor și s-au luptat pentru custodia asupra copiilor lor, lucru pe care încă îl fac. Acum, Alexandru Ciucu, prezent la o petrecere mondenă, a fost intervievat în legătură cu planurile sale de viitor, inclusiv cu cele care ar privi o eventuală relație romantică.

Alexandru Ciucu a subliniat faptul că prioritatea sa în acest moment rămân copiii săi, declarând:

„Nu mi-am refăcut viața și nu mă gândesc la lucrurile astea. Cred că cel mai important lucru pe care trebuie să îl refac este să repar, preferabil să reparăm, trauma copiilor. După asta, mai vedem. Noi avem, deocamdată, această responsabilitate de a ne gândi la ei și apoi de a ne gândi la noi”, a spus acesta, întrebat de reportera publicației Wowbiz dacă și-a refăcut viața sau dacă are planuri în acest sens.

Pentru că presa a subliniat deja faptul că Alexandru Ciucu poartă încă verigheta la multă vreme după separarea de fosta sa parteneră, acesta a ținut să și explice motivul deciziei sale.

„Am păstat verigheta pentru că îmi place să păstrez lucruri din acestea simbolice, care mi-au transformat viața sau care mi-au schimbat viața la un moment dat. Are o valoare simbolică pentru mine. N-aș topi niciodată nimic din bijuteriile familiei, să spunem. Spun extins și către bijuteriile părinților mei sau bijuteriile care au rămas de la bunici.”, a mai declarat acesta.

Declarațiile lui Alexandru Ciucu contrastează cu lucrurile pe care le-a spus în ultimii ani la adresa fostei sale partenere, cu care a avut o relație de 12 ani, Alina Sorescu. Recent, aceasta a dezvăluit că bărbatul le-ar interzice fiicelor sale să participe la concertele ei, lucru ce a stârnit un răspuns vehement din partea acestuia. Ciucu a acuzat-o pe fosta sa soție că aceasta propagă minciuni de dragul rating-ului și al succesului comercial.

Cele două fiice ale cuplului format din Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au devenit în ultimii trei ani principala cauză a conflictelor între cei doi foști parteneri, care se luptă pentru a obține, fiecare, custodia legală pentru Raisa și Carolina. Din declarațiile celor doi, se pare că aceștia nu reușesc să ajungă la un acord privind programul pe care l-ar avea fetițele și timpul pe care fiecare dintre ei ar putea să îl dedice acestora.

„Eu vreau un program normal, iar el vrea o săptămână la mine și una la el. Sunt doi ani și opt luni de când suntem în această situație. Sper să se termine cât mai repede pentru că nu duce la nimic. Îmi doresc să ne găsim liniștea cu toții. Eu nu am spus când am intentat procesul, din păcate eu l-am intentat. Lucrurile între noi nu mergeau de mai demult, nu a fost ceva care s-a întâmplat din senin. Eu mi-am dorit foarte mult ca lucrurile să meargă bine, dar nu poate lupta doar unul singur. Eu eram întâi și întâi mama fetelor. Ele au fost și mereu vor fi pe primul plan.”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos.'

Citește și:
Anca Dumitra ar fi născut. Actrița din serialul „Las Fierbinți și soțul ei' așteptau primul copil

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people