Ce meserie și-ar fi dorit Romanița Iovan pentru fiul ei: „Chiar am încercat”

Romanița Iovan a dezvăluit ce meserie și-ar fi dorit să urmeze fiul ei, Albert.

Ce meserie și-ar fi dorit Romanița Iovan pentru fiul ei: „Chiar am încercat”

Romanița Iovan este o personalitate cunoscută în lumea modei și afacerilor din România. Aceasta s-a făcut remarcată încă de la debutul său ca model la centrul de creație UCECOM, iar acum este una dintre cele mai recunoscute creatoare de modă din țara noastră. Recent, într-un interviu, Romanița a mărturisit că și-ar fi dorit ca fiul său să îi urmeze pașii și să devină model, însă acesta a refuzat categoric ideea.

Romanița Iovan și-ar fi dorit ca fiul ei să fie model

De mai bine de trei decenii, Romanița Iovan a activat cu succes în lumea modei și a modelling-ului. Cariera sa impresionantă a inclus numeroase prezentări de modă, iar creațiile sale au fost expuse la unele dintre cele mai importante festivaluri din țară. În plan personal, creatoarea de modă a fost căsătorită cu Adrian Iovan, însă în 2008 cei doi au decis să se despartă după cinci ani împreună. Fiul lor, Albert, are acum 16 ani și, în ciuda dorinței mamei sale, a refuzat să se lanseze în modelling.

Romanița Iovan a dezvăluit că și-a dorit ca fiul ei să urmeze calea sa și să îmbrățișeze o carieră în modelling, dar Albert a ales să nu ia parte la castinguri. Cu toate acestea, creatoarea de modă speră că într-o zi fiul său se va apropia de lumea modei și își va găsi pasiunea.

„Albert nu a vrut să fie model. Chiar am încercat acest lucru, în sens că m-am dus la MRA, la Liviu Ionescu, colegul meu de acum 30 și ceva de ani. M-am dus la agenția de modele, iar acolo i-au făcut poze. Am vrut pentru a urmări oarecum evoluția lui din punct de vedere fizic. Efectiv, de fiecare dată când a fost chemat la casting, niciodată nu a vrut să meargă. Deci, este evident, cel puțin până la această vârstă, la 16 ani și jumătate, că nu a fost interesat de lucrul acesta. Acum, nu știu dacă o să fie interesat de modă sau altceva, pe ideea respectivă, dar de modelling nu a fost interesat. Nu mi-a cerut el, am vrut eu să încerc. Dar pozele sunt foarte frumoase, de altfel„, a declarat creatoarea de modă, potrivit ego.ro.

Albert s-a confruntat cu probleme de sănătate

Albert, fiul celebrei creatoare de modă Romanița Iovan, a avut parte de o afecțiune la nivelul coloanei vertebrale și a urmat un program intensiv de exerciții fizice pentru a-și corecta mersul. Tânărul este foarte pasionat de sport, iar mama sa se bucură de faptul că băiatul ei este nu numai sănătos fizic, ci și mental.

„Nu am intervenit. Apropo de corectat mersul, crescând brusc la un moment dat, a avut o problemă cu coloana. Și-a corectat acest lucru prin exerciții fizice, ceea ce e foarte bine. La un moment dat, a început să facă sport. Acum are o poziție foarte frumoasă, stă drept, e plin de pătrățele, de mușchi, este echilibrat psihic și fizic. E bine Albert„, a încheiat aceasta.

Romanița Iovan are toate motivele să fie mândră de fiul ei. La vârsta de 13 ani, Albert a învățat să conducă, iar în urmă cu ceva timp a ocupat locul al treilea la finalul Campionatului Național de slalom în paralel.

Citește și:
Blake Lively, prima apariție pe covorul roșu, după ce a născut al patrulea copil

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people