Ce a răspuns Vlad Gherman când a fost întrebat dacă mai este afectat de despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman a dezvăluit dacă mai este sau nu afectat de despărțirea de Cristina Ciobănașu.

Ce a răspuns Vlad Gherman când a fost întrebat dacă mai este afectat de despărțirea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, iar vestea despărțirii lor i-a luat prin surprindere pe fani. Cu toate acestea, cei doi au continuat să își petreacă timpul împreună și au declarat că au rămas în relații bune. Fanii lor sunt de părere că separarea lor încă îi mai afectează, deși fiecare și-a refăcut viața sentimentală.

Vlad Gherman, despre despărțirea de Cristina Ciobănașu

Atât Vlad Gherman, cât și Cristina Ciobănașu sunt implicați în alte relații. Actorul formează un cuplu alături de colega sa de platou, Oana Moșneagu, cu care se înțelege de minune. Ba mai mult, cei doi postează adesea imagini împreună și nu se sfiesc să arate cât de mult se iubesc. De asemenea, Cristina Ciobănașu este într-o relație cu Alexandru Mureșan de ceva timp, iar imaginile cu cei doi arată cât de fericiți sunt împreună.

Totuși, unii fani sunt de părere că între Vlad și Cristina încă mai există sentimente, altele decât cele de prietenie. Actorul i-a provocat pe internauți la o sesiune de Întrebări și Răspunsuri pe Instagram, unde un admirator l-a întrebat dacă îl mai afectează despărțirea de actriță.

„Am spus-o în nenumărate rânduri, o să o spun în continuare că nu. De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm”, a răspuns el. Cristina Ciobănașu a adăugat: „Așa e.”

Ce spune Oana Moșneagu despre prietenia dintre cei doi

Foto: Instagram

În același timp, Oana Moșneagu a fost întrebată în repetate rânduri ce părere are despre faptul că între iubitul ei și fosta lui parteneră există o relație apropiată.

„Doamne, dar ce curioși mai sunteți! Am primit la întrebări în legătură cu ce simt eu în legătură cu postările și cu faptul că ei încă vorbesc și se văd. Și la vlogul lui Vlad sunt o grămadă de întrebări pe tema asta. Nu, nu mă deranjează absolut deloc. Ei sunt colegi, se întâlnesc foarte mult la filmări. Sunt prieteni mai mult decât colegi și postează în calitate de colegi și prieteni”, a declarat Oana Moșneagu în mediul online.

Citește și:
Jorge, declarații surprinzătoare despre momentele de infidelitate din căsnicia lui: „Am evoluat ca și cuplu'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people