Cătălina Grama dezvăluie secretul tenului său lipsit de imperfecțiuni: „Atunci când timpul îmi permite”

Cătălina Grama a dezvăluit detalii inedite despre rutina sa de îngrijire a pielii.

Cătălina Grama dezvăluie secretul tenului său lipsit de imperfecțiuni: "Atunci când timpul îmi permite"

Cătălina Grama, cunoscută sub numele de Jojo, a început să cocheteze cu lumina reflectoarelor încă de la vârsta de 14 ani și jumătate, atunci când a început un curs de modelling. Deși lumea modei nu a reprezentat o atracție prea mare pentru ea, abilitățile și cunoștințele acumulate în acea perioadă i-au fost de folos în cariera sa ulterioară în televiziune și mai apoi în actorie.

Într-un interviu acordat pentru Impact.ro, Cătălina Grama a dezvăluit care este secretul său și cum reușește să se mențină într-o formă excelentă. Actrița a declarat că acordă importanță îngrijirii tenului său și nu neglijează tratamentele profesionale. Ea consideră că tenul reprezintă o carte de vizită importantă pentru un actor, și de aceea alege cu grijă procedurile care să îi mențină frumusețea și sănătatea, fără a afecta expresivitatea sa pe ecran.

Cum se menține Cătălina Grama mereu fresh

Potrivit declarațiilor sale, actrița are aceeași rutină de îngrijire a pielii de ceva timp, iar, din când în când, apelează la tratamente profesionale realizate în saloanele de înfrumusețare. Cătălina Grama pune foarte mult accent pe naturalețe și dorește să își păstreze expresivitatea chipului pentru a nu-i fi afectată cariera de actriță.

„Nu cred că este vreun secret special. Am o rutină de îngrijire zilnică, aceeași pe care o avem toate, cred că este foarte mult o chestie care ține de genetică și de ce gene moștenești de la părinți. Eu semăn foarte bine cu mama din punctul acesta de vedere și tata are un ten foarte ok. Am aceleași creme, am aceleași tratamente. Da, merg la tratamente, merg la salon din când în când, atunci când timpul îmi permite, însă nu fac ceva extraordinar. Și în plus, tenul unei actrițe se uzează mai rapid, pentru că noi avem spectacole după spectacole, ne folosim mușchii feței atât de mult și într-un fel intens, da, trebuie să avem grijă și de tenul nostru.”, a precizat actrița.

Actrița a recunoscut că nu este tocmai de acord cu intervențiile la nivelul feței, iar anumite tratamente îi pot modifica, în timp, expresivitatea.

„Nu îmi este teamă de asta (n.r. – să încerce un tratament cu ace), dar spun că nu sunt neapărat de acord cu ele. Până la urmă după o anumită vârstă, dacă ceva e musai, ok, numai că eu țin foarte mult la expresivitatea mea și de aceea nu apelez la asta, pentru că eu am nevoie de expresivitatea mea la cote maxime. Și toate tratamentele astea, depinde pe care îl alegi, la un moment dat se imprimă cumva pe față și atunci eu am nevoie de figura mea așa cum este ea ca să pot să interpretez ceea ce am de interpretat”, a spus Cătălina Grama.

Actrița, dezvăluiri despre începutul carierei sale

În cadrul aceluiași interviu, Cătălina Grama a oferit o perspectivă asupra începutului carierei sale. Deși era doar o adolescentă, actrița a fost atrasă de luminile reflectoarelor, iar totul a început cu un curs de modelling.

„Culmea este că am început cu un curs de modelling. Practic așa a început întreaga mea carieră, dar nu am suferit niciodată din cauza înălțimii, pentru că nu asta îmi doream să fac, dar m-am dus acolo pentru că se învățau și alte lucruri, cum ar fi: tehnici pentru make-up, care acum sunt pe youtube tutoriale și așa mai departe. Eram adolescentă și mă fascina pur și simplu, dar nu mi-am dorit în fapt să fac asta. Îmi doream de fapt să fac televiziune în perioada respectivă.”, a mai spus vedeta.

Citește și:
De ce Dana Săvuică nu dorește să se recăsătorească: „Dacă există, dragostea trebuie să fie liberă, fără granițe, limite'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people