Cătălin Bordea, dezvăluiri sincere despre show-ul de stand-up comedy lansat în cinema: „Nu s-a mai întâmplat niciodată”

Cătălin Bordea a dezvăluit detalii despre show-ul de stand-up comedy pe care l-a lansat în cinematografe.

Cătălin Bordea, dezvăluiri sincere despre show-ul de stand-up comedy lansat în cinema: "Nu s-a mai întâmplat niciodată"

Cătălin Bordea se numără printre cei mai renumiți și apreciați comedianți din România. De la debutul său în lumina reflectoarelor, actorul a captat atenția și a câștigat un număr impresionant de fani, care îl susțin în fiecare etapă a vieții sale profesionale. Cu o carieră de succes în domeniul stand-up-ului, al actoriei și al televiziunii, Bordea a participat la proiecte care au câștigat admirația publicului.

Este cunoscut de către public faptul că actorul a traversat momente dificile în ultima perioadă. După despărțirea de fosta sa parteneră de viață, Livia, și după trădarea unuia dintre cei mai apropiați prieteni, Cătălin Bordea a reușit să-și adune puterile și să meargă înainte.

Cătălin Bordea a lansat un show de stand-up comedy în cinematografe

Astfel, Cătălin Bordea și-a transpus gândurile într-un nou spectacol de stand-up, „BORDEA: Teoria conspirației”, ce va fi prezentat în toate cinematografele atât din țară, cât și din străinătate. A fost o muncă asiduă pentru acest proiect, dar rezultatul îi aduce o satisfacție imensă, mai ales că vine în urma unei perioade dificile din viața sa.

„Materialul este făcut într-un an de zile. Performat într-un an de zile. Scris într-un an de zile. Glumele s-au întâmplat pe parcurs, adică cu fiecare etapă care trecea pe lângă mine, cu divorțul și așa, eu tot mai scriam. S-a adunat la final un material de peste oră.(…) Am scris acasă, am scris în pădure. Cred că ‘specialul’ acesta este scris în proporție de 70% într-un portbagaj în pădure la Băneasa. Exclusivist așa, frumos. Dacă stau acum să mă gândesc, chiar e scris în pădure. Nu știu cum este la ceilalți comedianți, dar la mine, dacă am un material nou, îl dau fix la început. Văd eu ce se întâmplă. Testez un pic să văd dacă merge, nu-l înregistrez, ca să nu mă aud după aceea, și îmi dau eu seama dacă merge, apoi lucrez la el. Dar multe chestii le-am făcut pe scenă, au venit pe scenă”, a mărturisit Cătălin Bordea pentru Ego.ro.

Deși acest tip de proiecție este obișnuit în străinătate, în România este pentru prima oară când un comedian lansează un „special” filmat și distribuit în format de film. Cătălin Bordea a menționat că, deși spectacolul este inspirat din evenimentele prin care a trecut în ultimul an, nu se poate privi și analiza pe el însuși.

„Având în vedere că nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva, am emoții pentru necunoscut, că nu știu ce o să se întâmple și cum o să fie. Jur. Am emoții la cum o să reacționeze publicul din sală, la cum o să fie primit, tot. Nu există precedent ca să te raportezi. Un special de comedie nu s-a mai dat în cinematografe niciodată (…) Nu am văzut absolut nimic. Nu mă uit nici acum. Nu pot să mă uit la mine. Crede-mă pe cuvânt, nu pot să mă uit la mine. Am treaba asta de mult. Am văzut doar un pic din montaj, am încredere în cei care au făcut montajul, am văzut imagini, am văzut sunet, știu ce am făcut acolo pentru că eu am ales ordinea glumelor fără ca să mai fiu obligat să mă mai uit la ele, ca să schimb ceva. Mi-am făcut propriul montaj în cap. O oră și 20 de minute nu m-am oprit, am terminat, am început să plâng, am plecat și am zis că e bine. Nu m-am uitat nici pe YouTube, la nimic, absolut nimic cu mine. Vorbesc foarte serios. M-am uitat din când în când la comentarii și am văzut că unora le place, alții comentează. Dar nu pot să mă aud, nu pot să mă văd. E o chestie foarte ciudată”, a  mai spus comediantul.

Citește și:
Sophie Turner ar fi „foarte fericită' alături de Peregrine Pearson pe fondul divorțului de Joe Jonas

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people