Cabral, detalii inedite din carieră. Ce i s-a întâmplat într-un interviu: „Sunt șocat”

Cabral a oferit detalii inedite despre soția lui, Andreea Ibacka, într-un interviu recent.

Cabral, detalii inedite din carieră. Ce i s-a întâmplat într-un interviu: „Sunt șocat”

Cabral este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți prezentatori de televiziune din România, fiind frecvent invitat la interviuri datorită carismei sale. Într-un interviu recent, actorul a fost întrebat despre un subiect care l-a uimit: relația cu soția sa, Andreea Ibacka. Reacția prezentatorului TV a fost una inedită.

Andreea Ibacka este o actriță și prezentatoare TV din România, cunoscută pentru participarea sa la diverse proiecte de televiziune și pentru aparițiile sale în telenovele. Ea s-a căsătorit cu prezentatorul TV în anul 2012 și au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago. În cadrul interviului, Cabral a dezvăluit că relația sa cu actrița este una solidă, bazată pe încredere, respect și iubire. El a vorbit adesea despre importanța comunicării într-o relație și despre cum își petrec timpul împreună cu familia sa.

Cabral, detalii inedite despre relația cu soția sa

Într-un interviu recent pentru Ego.ro, celebrul prezentator TV a fost întrebat despre influența pe care soția sa, Andreea Ibacka, o are asupra imaginii sale publice. În cadrul discuției, Cabral a fost întrebat dacă este adevărat că partenera lui îi gestionează conținutul din mediul online și îl ajută să se prezinte în fața publicului într-un mod pozitiv. Această declarație a stârnit interesul fanilor, care au fost curioși să afle cât de mult influențează actrița imaginea publică a soțului ei.

Reacția lui Cabral a fost una inedită și a precizat cât este de uimit de informațiile care apar despre el în spațiul public. Într-un spirit de glumă, prezentatorul TV a declarat că imaginea pe care și-a creat-o este făcută de el, motiv pentru care fotografiile pe care și le face singur nu ies mereu bine.

„Efectiv nu-mi vine să cred că asemenea informații false ajung în public! Sunt șocat și scandalizat de aceste mistificări și mă dezic energic de asemenea comportamente reprobabile! Îmi fac singur pozele, că de-aia și ies atât de nasoale!”, a declarat Cabral.

Prezentatorul a vorbit despre revenirea în televiziune

În cadrul interviului, Cabral a vorbit și despre perioada de 3 luni în care a decis să se retragă din televiziune. Prezentatorul a surprins pe toată lumea cu această decizie, la scurt timp după ce a revenit din Republica Dominicană, unde a fost gazda emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cabral a comentat și declarația soției sale, Andreea Ibacka, făcută într-un interviu pentru TV Mania, în care a spus că este greu de pensionat și de aceea a ales să revină pe micile ecrane.

„Doar faptul că vorbim despre pensionare spune totul despre răutatea doamnei pe care o citezi. Am spus, amărâtul de mine, că iau o pauză. E prea scurtă? O fi, dar nu din vina mea! Dacă era după mine mai stăteam câteva luni acasă, în pijamale, îngrijind la copii… E greu să te plictisești cu doi pinguini activi alergându-ți printre picioare. Dar a fost frumos, ne-am jucat mult și ne-am făcut de cap…am mai reparat prin casă chestii…am mai recuperat din lucrurile restante. Deci…nu, nici gând de plictiseală”, a mai spus prezentatorul.

Citește și:
Viviana Sposub, declarații sincere despre intervențiile sale estetice și decizia de a se muta din România

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people