Cabral, declarație de dragoste pentru Andreea Ibacka. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani: „Iubirea noastră va răsturna pământul”

Cabral i-a făcut o declarație de dragoste de-a dreptul emoționantă soției sale, Andreea Ibacka.

Cabral, declarație de dragoste pentru Andreea Ibacka. Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani: „Iubirea noastră va răsturna pământul”

Cabral și Andreea Ibacka se iubesc mai mult pe zi ce trece, iar împreună au doi copii superbi. Prezentatorul TV și soția lui sunt căsătoriți de 11 ani, însă trecerea timpului doar i-a apropiat și mai mult. Astfel, prezentatorul i-a făcut partenerei sale o declarație de dragoste și a surprins pe toată lumea prin cuvintele pline de emoție.

Cabral, declarație de dragoste emoționantă pentru Andreea Ibacka

Actorul și-a transmis iubirea prin cuvinte scrise pe blogul său personal, acolo unde împărtășește cu fanii ultimele noutăți și își pune gândurile „pe foaie”. De această dată, Cabral a surprins pe toată lumea, inclusiv pe soția sa, cu o declarație de dragoste absolut superbă, care a emoționat-o enorm pe mama copiilor săi.

„Ehehe, declarație de dragoste…! E leșinat după ea!”, a scris Cabral pe Facebook, unde a postat și link-ul către blogul său personal, unde i-a făcut soției sale cea mai frumoasă mărturisire.

N-am crezut vreodată că la anii ăștia o să mai ajung să am fluturi în stomac… sau că voi tremura de nerăbdare, asemeni unui copil înaintea cadourilor de Crăciun, să te văd. Că zâmbetul tău îmi va descreți fruntea indiferent cât de grea a fost ziua. Sau că iubirea noastră va răsturna pământul și cutumele. Și nu doar că te iubesc, dar îți sunt recunoscător pentru tot ce faci pentru noi, pentru motivația și inspirația pe care le pui în mine, pentru femeia superbă pe care o descopăr zi de zi, și mai ales pentru dragostea pe care mi-o porți. Ne-am mărturisit și ne-am asumat și mai ales ne-am dat seama, încă o dată, că fiecare are cheia celuilalt și cele doua chei nu merg decât împreună, exact ca la armele nucleare. Vreau tot cu tine! #noidoi”, a scris Cabral.

Prezentatorul TV a postat recent prima imagine cu fiul său

Andreea și Cabral Ibacka au devenit din nou părinți în luna octombrie a anului 2021. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago. Recent, actorul a postat prima imagine cu fiul său, iar fanii au fost încântați să îl vadă pentru prima dată pe cel mic. Reacțiile internauților au apărut imediat, iar aprecierile s-au strâns în timp record.

„El este @tiagoibacka 😁
@namikoibacka îi spune Leagăn în continuare.
Noi… Minipufaretul, Ghiozdănel, Bombiță… în toate felurile-i spunem.
E vesel. Timid. Și cam simpatic”, a scris Cabral în descrierea fotografiei.

Citește și:
Ce a făcut Regina Elisabeta a II-a, imediat după înmormântarea Prințului Philip: „Și-a pierdut un soț și un prieten bun'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people