Blake Lively, apariție uimitoare pe covorul roșu în rochia Versace pe care Britney Spears a purtat-o în 2002

Blake Lively a uimit la premiera filmului It Ends With Us cu o rochie Versace purtată de Britney Spears în 2002.

Blake Lively, apariție uimitoare pe covorul roșu în rochia Versace pe care Britney Spears a purtat-o în 2002

Blake Lively a omagiat-o pe „regina supremă” Britney Spears în rochia Versace de la începutul anilor 2000. Actrița, în vârstă de 36 de ani, a strălucit în rochia multicoloră la premiera din New York a filmului său „It Ends With Us”, marți, asigurându-se că îi aduce un omagiu lui Spears, de 42 de ani, pe covorul roșu.

Blake Lively, apariție uimitoare în rochia lui Britney Spears

Spears a purtat rochia asimetrică în culorile curcubeului la defilarea Versace din primăvara anului 2002 din cadrul Săptămânii Modei de la Milano.

sursa: profimedia

„Este chiar rochia lui Britney. Ar trebui să fie în Smithsonian [Institution] sau în Met[ropolitan Museum of Art], dar este pe mine.”, a declarat Lively pentru People înainte de debutul dramei de dragoste.

În deplină concordanță cu tematică florală pe care a purtat-o întreaga vară – legată de personajul ei Lily Bloom și de magazinul ei floral din film – rochia Versace include câteva flori împodobite pe talie. Rochia multicoloră cu paiete are un decolteu halter cu un umăr și un decupaj diferit de-a lungul corsetului ei. Lively a accesorizat cu inele din linia de bijuterii fine a lui Lorraine Schwartz, fiecare dintre ele asortat culorilor rochiei, inclusiv roz vibrant și albastru pastel, și o pereche de cercei cu aceleași culori. Ea și-a păstrat pantofii simpli și a purtat tocuri cu barete.

sursa: profimedia

Actrița, laude la adresa artistei

Între timp, farmecul ei a jucat, de asemenea, în culorile rochiei. Lively a avut un look cu fard de ochi roz deschis, care s-a asortat cu rujul mat. Și-a lăsat părul lung și blond în valuri lejere care îi cădeau în cascadă pe spate.

Într-o conversație cu Extra TV la premiera de marți, Lively a explicat că rochia „a însemnat atât de mult pentru ea din cauza a ceea ce Spears a însemnat pentru ea.”

„Ea a fost doar cineva care a reprezentat dragostea și frumusețea și tinerețea și munca grea și determinarea și puterea. Și a fost în contact cu sexualitatea și delicatețea ei, și ea doar un fel de a reprezentat totul. Faptul că și-a spus povestea așa cum a făcut-o și cum este pe cale să o facă cu filmul biografic… Britney a însemnat atât de mult pentru mine dintotdeauna. Sunt un fan Britney pentru totdeauna.”, a spus vedeta din „Gossip Girl”.

Lively a declarat că a profitat de ocazie atunci când rochia iconică a devenit „disponibilă”.

„Am spus: „Da! Am nevoie de ea””, și-a amintit ea, adăugând că o „păstra pentru această” ocazie.

sursa: Instagram

Lively – care portretizează o florăreasă pe nume Lily Bloom în filmul regizat de Justin Baldoni, care iese în cinematografe vineri – a lăudat-o și pe Spears pe Instagram. Actrița a împărtășit o fotografie a cântăreței afișând un zâmbet uriaș în timp ce purta aceeași rochie în urmă cu mai mult de 20 de ani, vedeta a scris: „Today’s mood. Regina supremă care ne-a făcut pe toți să vrem să strălucim, să scriem și să ne împărtășim poveștile. Britney, noi, milenialii, avem cu toții o poveste a unui moment sau a anilor în care ne-ai făcut să vrem să strălucim și să inspirăm admirație, cu putere, bucurie și muncă imensă”.

Vedeta, care a fost însoțită la premieră de soțul ei, Ryan Reynolds, a continuat să-i mulțumească lui Spears pentru „exemplul” ei și pentru „contribuția ei la femeile care își spun poveștile”.

Citește și:
Iair, fiul cel mare al Vlăduței Lupău, a împlinit 2 ani. Imagini inedite de la petrecerea pe care i-a organizat-o artista

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people