Bianca Censori, comparată cu Kim Kardashian. Cum s-a afișat soția lui Kanye West

Bianca Censori a fost surprinsă într-o ținută prin care a fost comparată cu fosta soție a lui Kanye West, Kim Kardashian.

Bianca Censori, comparată cu Kim Kardashian. Cum s-a afișat soția lui Kanye West

Bianca Censori este acuzată că ar fi copiat-o pe Kim Kardashian într-o ținută argintie în stil bikini care amintește de un set Skims purtat de vedeta din Kardashians, în timp ce ieșea în oraș cu soțul ei, Kanye West.

Bianca Censori, asemănare cu Kim Kardashian

Cuplul a fost fotografiat la ieșirea dintr-o clădire din West Hollywood, California, unde fostul designer Yeezy a fost văzut purtând o fustă extrem de scurtă care îi lăsa la vedere aproape complet lenjeria intimă în aceeași culoare. Ea a asortat look-ul îndrăzneț cu un top de bikini triunghiular albastru.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Censori, în vârstă de 29 de ani, a șocat și mai mult în ultima vreme cu ansamblurile sale scandaloase, cel mai recent oprindu-se la Cheesecake Factory cu rapperul „Flashing Lights” purtând doar colanți neon și un top bandeau. Censori a mai purtat colanți transparenți și la evenimentul de ascultare a piesei „Vultures” a lui West, unde a stat în mod surprinzător alături de Kim Kardashian, care a venit alăturo de copiii interpretului.

Se pare că nimic nu va altera simțul estetic al lui Censori – nici măcar părinții ei – deoarece aceasta a purtat o ținută revelatoare în timp ce mama ei a vizitat-o. Mama lui Censori a zburat din Australia în Statele Unite cu intenția de a o „salva', potrivit unor persoane din interior. Sursele au dezvăluit pentru DailyMail.com că ea își ia timp „să vadă cu ochii ei' dacă fiica ei chiar are totul sub control, așa cum pretinde.

„Mama Biancăi a trebuit să vadă cu ochii ei după ce Bianca i-a spus familiei sale că are totul sub control. Aceasta a fost o ocazie minunată pentru Alexandra de a petrece timp cu Bianca și de a evalua situația pentru ea însăși”, a declarat o sursă.

Recent, tatăl Biancăi, Leo Censori, ar fi vorbit despre felul în care arată fiica sa de când s-a căsătorit cu West, 49 de ani, în decembrie 2022.

„Tatăl Biancăi, Leo, vrea să stea de vorbă cum se cuvine cu Kanye și să îl întrebe la ce naiba se gândește când o plimbă pe Bianca ca pe un ponei trofeu gol pușcă”, a declarat o sursă apropiată de Bianca pentru Daily Mail.

Leo Censori ar fi vrut să îl întrebe pe rapper ce ar face dacă cele două fiice ale sale, North, de 10 ani, și Chicago, de 6 ani, pe care le împarte cu fosta soție Kim Kardashian, „ar fi fost văzute în public pe jumătate dezbrăcate în ținute încurajate de soții lor”.

„Leo vrea sincer să stea jos cu Kanye pentru a-i spune că îi rănește familia transformându-și fiica iubită într-o marfă comercializabilă cu aspect de doi bani. Niciun bărbat nu ar trebui să o încurajeze vreodată pe femeia pe care o iubește să iasă în public și să se prezinte așa. Asta nu este dragoste. Asta înseamnă control”, a susținut persoana din interior.

Citește și:
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, vacanță de lux pe o insulă privată din Arabia Saudită

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people