Bianca Censori, apariție complet diferită față de cum a obișnuit. Ce ținută a ales soția lui Kanye West

Bianca Censori a fost văzută într-o ținută neobișnuit de modestă, în timp ce se afla cu Kanye West și doi dintre copiii lui.

Bianca Censori, apariție complet diferită față de cum a obișnuit. Ce ținută a ales soția lui Kanye West

Bianca Censori a purtat o ținută neobișnuit de modestă în timp ce a ieșit cu soțul ei, Kanye West, și copiii vitregi pentru o scurtă vizită la Target. Soția rapperului a uimit pe toată lumea cu alegerea ei vestimentară, complet diferită față de ce afișa până acum.

Bianca Censori, ținută neobișnuit de modestă

Modelul crescut în Melbourne a optat pentru o rochie cu guler înalt Phoebe Philo de culoare crem, care se vinde cu 2.300 de dolari, în timp ce făcea diverse cumpărături în Beverly Hills, California, cu West și doi dintre copiii săi, North, de 11 ani, și Saint, de 8 ani.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

De asemenea, Censori și-a aranjat părul scurt, brunet, într-un coc la baza gâtului și a asortat rochia cu niște pantofi negri.

Rapperul a ales să aibă un look casual. El a purtat un hanorac alb și o pereche de pantaloni largi de culoare alb-deschis. North era îmbrăcată într-un tricou grafic supradimensionat în timp ce intra în magazin ținând în mână o băutură de la Starbucks. Saint și-a arătat sprijinul pentru LeBron James, îmbrăcând un tricou violet Lakers cu numele jucătorilor NBA pe spate.

Nu se știe dacă ceilalți copii ai rapperului, Chicago, de 6 ani și Psalm, de 5 ani, pe care îi împarte cu fosta sa soție, Kim Kardashian, de 43 de ani, au fost cu ei. Recent, fondatorul Yeezy a petrecut timp departe de soția sa, bucurându-se de ziua cu North, Saint și Chicago la Disneyland.

Modelul, surprinsă împreună cu North West

Cu toate acestea, Bianca Censori s-a bucurat sâmbătă de un timp cu familia, când s-a alăturat lui Kanye și North pentru o întâlnire la film, pentru a vedea noul film Deadpool & Wolverine în Los Angeles. Deși Censori a fost mai acoperită decât a fost de obicei în ultimele zile, a reușit totuși să își etaleze formele în sala de cinema.

Censori a fost fotografiată purtând un tricou cu mânecă lungă cu o pereche de pantaloni bej foarte scurți.

Ea a accesorizat look-ul cu o pălărie asortată și pantofi cu toc negri, în timp ce North, care a fost fotografiată îmbrățișând-o în holul cinematografului, a purtat un tricou Raiders cu pantaloni scurți lungi din denim, șosete negre și pantofi sport

Censori a fost văzută de mai multe ori ieșind cu cel mai mare copil al rapperului. Câștigătorul Premiului Grammy îi mai împarte pe Saint, de 8 ani, Chicago, de 6 ani, și Psalm West, de 5 ani, cu fosta lui soție, Kim Kardashian. La începutul acestei luni, cei doi au fost fotografiați petrecând timp de calitate împreună în timp ce făceau cumpărături în Japonia.

Martori au declarat pentru US Sun că cei doi au râs împreună și păreau să aibă o relație „apropiată.”

În trecut, Censori și North s-au bucurat, de asemenea, de curse fast-food și au luat masa la celebrul hotspot Nobu cu Kanye, de 47 de ani. În timp ce Bianca Censori este cunoscută pentru faptul că iese în evidență în haine abia ajustate și transparente, ea tinde să se acopere mai mult în preajma copiilor artistului.

„Kim l-a instruit pe Kanye să nu o lase niciodată pe Bianca să se îmbrace așa în preajma copiilor lor”, a declarat o sursă pentru Daily Mail în ianuarie 2023. „Este cu adevărat surprinsă că el își lasă soția să iasă așa din casă”.

Citește și:
Ryan Reynolds a confirmat sexul celui de-al patrulea copil, la câteva zile după ce el și Blake Lively i-au dezvăluit numele

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people