Ben Affleck și Jennifer Lopez, surprinși împreună la absolvirea fiicei actorului, pe fondul zvonurilor de despărțire

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost surprinși împreună, pe fondul zvonurilor legate de un posibil divorț între cei doi.

Ben Affleck și Jennifer Lopez, surprinși împreună la absolvirea fiicei actorului, pe fondul zvonurilor de despărțire

Ben Affleck și soția sa, Jennifer Lopez, s-au reunit pentru petrecerea de absolvire a liceului fiicei sale, Violet, pe fondul problemelor lor conjugale. Potrivit unor fotografii publicate recent, cei doi și mama actorului, Anne Boldt, au fost văzuți plimbându-se joi pe stradă în Los Angeles.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși împreună

Ben Affleck, care are trei copii, pe Violet, de 18 ani, Seraphina, de 15 ani, și Samuel, de 12 ani, cu fosta lui soție, Jennifer Garner, a fost văzut cărând un coș cu hârtie de împachetat roz înăuntru, în timp ce Jennifer Lopez mergea alături de el.

sursa: Profimedia

Actorul din „Good Will Hunting” s-a îmbrăcat elegant pentru această ocazie, purtând un costum gri și pantofi negri, în timp ce soția sa a uimit într-o rochie midi cu imprimeu floral cu o curea în talie, sandale cu toc și curea transparentă și o pereche de ochelari de soare maro.

sursa: Profimedia

Cea mai recentă apariție a cuplului vine la aproape două săptămâni după ce au fost văzuți ultima dată împreună. Pe 19 mai, Affleck și actrița din „Selena” au fost văzuți la un eveniment cinematografic la Teatrul Aero din Santa Monica, California. Cuplul s-a îndreptat apoi spre Soho House.

Cuplul, în mijlocul zvonurilor legate de divorț

Zvonurile potrivit cărora cei doi, care s-au căsătorit în iulie 2022, se îndreaptă spre divorț au apărut de când Jennifer Lopez a participat singură la Gala Met 2024, pe 6 mai. Deși o sursă a declarat pentru TMZ că starul din Gone Girl nu a putut participa la cea mai importantă noapte a modei pentru că a fost ocupat cu filmările la The Accountant 2, Affleck a fost prezent la roast-ul lui Tom Brady de la Netflix, filmat în noaptea de dinaintea Met.

Votează-ți aici favoriții la ELLE New Media Awards 2024 și câștigă super premii!

De asemenea, el a fost văzut în mai multe rânduri fără verighetă și se pare că a stat într-o casă separată de soția sa. Între timp, Lopez a fost văzută căutând case fără soțul ei în Beverly Hills, California. O sursă a declarat pentru Us Weekly că Lopez și Affleck sunt „pe două pagini complet diferite” acum că perioada de lună de miere s-a încheiat. Publicația a relatat că starul din Pearl Harbor „nu este de acord cu stilul de viață al lui Jennifer”, se simte „epuizat” de căsnicie și a fost „verificat”.

„Amândoi au cariere solicitante care le cer adesea să se afle în orașe diferite”, a adăugat persoana din interior.

Cu toate acestea, actrița din Boy Next Door a declarat recent pentru AP News că și-a „redus” programul în ultimii „câțiva ani” în încercarea de a „face lucrurile mai ușor și de a fi mai mult acasă”. Lopez și Affleck s-au întâlnit inițial între 2002 și 2004, dar și-au reluat idila în 2021 și s-au logodit în anul următor. Ei s-au căsătorit în Vegas în iulie 2022 și au avut o a doua nuntă în Georgia în luna următoare.

Citește și:
Cum arată Anca Dumitra, însărcinată în șase luni. Actrița și-a surprins fanii cu o imagine inedită

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people