Ben Affleck și Jennifer Garner, împreună la ziua de naștere a fiului lor, Samuel

Ben Affleck și Jennifer Garner au fost surprinși împreună la petrecerea aniversară a fiului lor, Samuel.

Ben Affleck și Jennifer Garner, împreună la ziua de naștere a fiului lor, Samuel

Ben Affleck și fosta sa soție, Jennifer Garner, au avut un schimb de replici aparent plăcut la ziua de naștere a fiului lor, Samuel, care a împlinit 12 ani. Actorul din „Argo” și actrița, ambii în vârstă de 51 de ani, au fost fotografiați râzând și discutând în fața școlii lui Samuel din Los Angeles.

Ben Affleck și Jennifer Garner au fost surprinși la ziua fiului lor

Pentru această ieșire, Ben Affleck, care a zâmbit în timp ce interacționa cu Jennifer Garner, a arătat elegant într-o haină neagră, cu fermoar negru, jeans gri și pantofi sport de baschet Nike. De asemenea, din mâna lui nu a lipsit cafeaua cu gheață Dunkin’.

Pe de altă parte, actrița din „13 Going on 30” a părut relaxată și veselă în timp ce era îmbrăcată într-un blazer gri elegant, suprapus peste un sacou cu nasturi albastru și jeans albaștri drepți, tăiați. Ea a completat look-ul cu balerini negri, ochelari cu ramă groasă și o agrafă pentru a-și ține părul ridicat. La un moment dat, actrița din „Alias” a cărat o tavă cu produse de patiserie delicioase pentru ca Samuel să se bucure alături de colegii săi de clasă în timp ce îi sărbătoreau.

În ciuda faptului că au pus capăt mariajului lor de 13 ani în 2018, Jennifer Garner și Ben Affleck se ocupă împreună de creșterea și educația celor trei copii ai lor, Violet, Seraphina și Samuel.

În 2021, Affleck a reluat povestea de dragoste de la începutul anilor 2000 cu Jennifer Lopez, iar un an mai târziu, s-au căsătorit în Las Vegas. Într-un interviu acordat în 2022 revistei Vogue, actrița în vârstă de 54 de ani s-a destăinuit despre familia lor mixtă. Jennifer Lopez a făcut comentarii rare despre situația lor de familie mixtă într-un interviu din 2022 pentru Vogue. Ea a declarat pentru publicație că Garner este „un co-părinte uimitor” și că ea și Affleck „lucrează foarte bine împreună”.

Jennifer Lopez, despre Ben Affleck în rolul de tată

De asemenea, artista s-a lăudat cu abilitățile de părinte ale lui Affleck în timpul unei apariții la emisiunea „The View” din mai 2023.

„Oh, Doamne! Este un tată uimitor. Îmi aduce lacrimi în ochi”, a spus ea la acea vreme. „Este, sincer, cel mai bun tată pe care l-am văzut vreodată”.

Într-un nou interviu oferit publicației Variety, Jennifer Lopez a vorbit onest despre relația pe care a avut-o cu Ben Affleck la începutul anilor 2000. Artista în vârstă de 54 de ani a mărturisit că povestea lor de dragoste a fost atât de intens mediatizată, încât amândoi suferă în prezent de sindromul de stres post-traumatic (PTSD).

„Amândoi avem PTSD din cauza experienței inițiale”, a spus J.Lo, adăugând însă că acum reușesc să controleze mult mai bine situația. „Suntem mai în vârstă acum. Suntem mai înțelepți. De asemenea, știm ce este important, ce este cu adevărat important în viață. Nu este atât de important ce cred ceilalți oameni. Este vorba despre a fi sincer cu tine.”

Citește și:
Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu de când soțul ei filmează în Thailanda pentru Insula Iubirii: „De când a plecat Radu…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people