Antonia și Alex Velea, ținta criticilor pe internet. Cum i-au îmbrăcat pe băieții lor în prima zi de școală: „Așa i-ai trimis?”

Antonia și Alex Velea au fost criticați pentru modul în care s-au îmbrăcat copiii lor în prima zi de școală.

Antonia și Alex Velea, ținta criticilor pe internet. Cum i-au îmbrăcat pe băieții lor în prima zi de școală: "Așa i-ai trimis?"

Antonia și Alex Velea au fost criticați aspru pentru alegerile vestimentare pe care le-au făcut pentru cei doi băieți ai lor în prima zi de școală. Unii au considerat că hainele purtate de Dominic și Akim au fost complet nepotrivite pentru acest eveniment. Reacțiile internauților la fotografia cu cei doi copii au fost diverse, iar criticii și apărătorii părerilor lor s-au manifestat în comentarii și discuții.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din industria de divertisment din România. Popularitatea lor nu se datorează doar talentului lor muzical, ci și personalității lor fresh, excentrice, pline de umor. Cei doi au primit toată aprecierea fanilor, care le sunt alături de fiecare dată.

Cei doi parteneri au împreună o frumoasă familie și au doi copii: Dominic, în vârstă de 8 ani, și Akim, în vârstă de 7 ani. Maya, fiica Antoniei locuiește în Italia, alături de tatăl său biologic, Vincenzo Castellano, în timp ce băieții locuiesc cu părinții lor în România.

Antonia și Alex Velea, criticați pentru alegerile vestimentare ale copiilor

Odată cu începutul noului an școlar, cei doi fii ai Antoniei au avut parte de un debut în stilul lor specific. Alex Velea a distribuit o fotografie cu Dominic și Akim pregătiți pentru școală, în care erau fericiți și plini de energie, nerăbdători să înceapă noul an. Cu toate acestea, utilizatorii au observat imediat un detaliu, și anume ținuta copiilor. Se pare că hainele alese de părinți pentru cei doi școlari nu au fost pe placul tuturor, iar unele voci au criticat cuplul pentru alegerile considerate nepotrivite pentru mediul școlar.

„Unde este uniforma? Acum mergem cu haine largi și în pantaloni scurți la școala”, „Așa i-ai trimis îmbrăcați în prima zi de școală? Pe bune?”, „Așa merg la școală îmbrăcați? Cel mare a luat hainele lui taică-su? Nu ne mai facem bine”, sunt o parte dintre comentariile primite de artist pe Instagram.

Însă, au fost și persoane care i-au lăudat pe cei doi băieți, le-au urat succes și i-au apreciat pentru prezența lor la școală.

Cum își crește artista copiii

Antonia a vorbit recent despre cum își crește copiii alături de Alex Velea, precum și despre relația fiicei sale, Maya, cu frații ei, Dominic și Akim. Artista a dezvăluit că depun eforturi constante pentru a-i face pe cei mici fericiți, dar sunt și momente în care trebuie să fie mai fermi. Maya locuiește în Italia o parte din timp, dar are o relație strânsă cu frații ei mai mici și comunică frecvent cu aceștia.

Într-un interviu, Antonia a vorbit dechis despre familia sa și a dezvăluit secretele ei și ale partenerului său atunci când vine vorba de educația copiilor. Artista a declarat că cel mai important în creșterea copiilor este echilibrul, iar cuplul face tot posibilul să mențină o balanță. Astfel, vedeta nu cedează tot timpul în fața drăgălășeniei micuților, ci se impune atunci când simte că este nevoie.

„Îi educăm echilibrat, adică bineînțeles că le facem pe plac, le cumpărăm lucrurile pe care și le doresc, dar, în același timp, le explicăm că trebuie să se concentreze pe studiu, să învețe bine, să înțeleagă că școala e importantă, că nimic nu e for granted. Le spunem „nu” de fiecare dată când considerăm că e cazul și ne susținem unul pe celălalt să avem o poziție comună în anumite situații în care trebuie să fim mai severi cu ei.”, a spus Antonia pentru VIVA!

Citește și:
Emily Blunt și John Krasinski, apariție rară cu cele două fiice ale lor la US Open

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people