Angelina Jolie și fiica sa, Vivienne, apariție glam în ținute asortate pe covorul roșu al Premiilor Tony 2024

Angelina Jolie și fiica sa, Vivienne, au avut o apariție inedită în ținute asortate pe covorul roșu.

Angelina Jolie și fiica sa, Vivienne, apariție glam în ținute asortate pe covorul roșu al Premiilor Tony 2024

Angelina Jolie și fiica ei, Vivienne, au format un duo elegant pe covorul roșu. Actrița în vârstă de 49 de ani și fetița ei de 15 ani au ajuns la gala 2024 Tony Awards, în cinstea spectacolului The Outsiders. Produs de Jolie, spectacolul a obținut 12 nominalizări la Tony în acest an, inclusiv pentru cel mai bun musical.

Angelina Jolie și Vivienne, apariție inedită pe covorul roșu

Angelina Jolie, care a avut un moment de prezentare în timpul ceremoniei, a purtat o rochie fără bretele Atelier Versace de culoare albastru-verzui deschis personalizată, cu decolteu în formă de inimă și corset cu drapaj fluid, completată cu o eșarfă de catifea. Ea și-a ținut de mână fiica pe covorul roșu de la Lincoln Center’s David H. Koch Theater din New York City. Actrița și-a purtat părul desprins și a accesorizat look-ul cu pantofi Versace asortați din satin.

sursa: profimedia

Vivienne, care apare în afișul piesei The Outsiders în calitate de asistentă de producție, a purtat un costum format dintr-o cămașă albă impecabilă sub o vestă de culoare verde mai închis, pantaloni în aceeași culoare și papion. Ea și-a completat look-ul cu pantofi sport Converse.

sursa: profimedia

Seara celor două a fost una foarte specială, mai ales că Jolie a vorbit anterior despre cum Vivienne a inspirat-o pentru a se implica într-un spectacol pe Broadway.

„A văzut un prim atelier de câteva ori și apoi m-a invitat la el. Viv este o tânără artistă care își concentrează eforturile pe susținerea celorlalți. Ea a fost acolo pentru a ajuta în orice fel a putut și a învățat atât de multe de la scenaristul și coautorul cărții, Justin Levine, și de la întreaga echipă de creație.”, a declarat starul din Maleficent pentru PEOPLE la premiera spectacolului The Outsiders, în aprilie anul trecut.

Fiica actriței, implicată în producție

Când a fost întrebată cine este „cel mai mare fan al teatrului” din familia lor, Angelina Jolie a confirmat că este vorba despre fiica ei, Vivienne, în vârstă de 15 ani. „Viv. Categoric Viv”, a spus Jolie, în timp ce Justin Levine, creatorul cărții și al partiturii The Outsiders, adaugă: „Categoric Viv”.

„Fără îndoială', a mărturisit Angelina Jolie. „Ea mă va corecta. Va spune: ‘Nu ai citit memoriul? Trebuie să facem asta, trebuie să trecem prin asta’. A fost o asistentă foarte dură. O ia foarte, foarte în serios.”

De asemenea, Vivienne a participat la premiera show-ului din 11 aprilie alături de mama ei. Angelina Jolie s-a pozat cu fiica ei, precum și cu distribuția spectacolului pe covorul roșu de la Teatrul Bernard B. Jacobs. Spectacolul este noua adaptare scenică a îndrăgitului roman al lui S. E. Hinton din 1967. Povestea a mai fost adaptată în urmă cu aproape 40 de ani de regizorul Francis Ford Coppola și scenarista Kathleen Rowell. C. Thomas Howell, Patrick Swayze, Matt Dillon, Rob Lowe, Ralph Macchio, Tom Cruise și mulți alții au jucat în adaptarea cinematografică din 1983. 

În acesta joacă Brody Grant în rolul lui Ponyboy Curtis, Brent Comer în rolul lui Darrel Curtis, Jason Schmidt în rolul lui Sodapop „Soda” Curtis, Sky Lakota-Lynch în rolul lui Johnny Cade, Daryl Tofa în rolul lui Keith „Two-Bit Mathews” și Joshua Boone în rolul lui Dallas „Dally” Winston. Povestea îi urmărește pe frații Ponyboy, Darrel, Sodapop „Soda” și grupul lor de prieteni după moartea părinților fraților Curtis în Tulsa, Oklahoma, în anii 1960.

Citește și:
La ce proiect neașteptat a lucrat Alexia Eram. Creatoarea de conținut a făcut dezvăluiri despre viața ei profesională: „Mi se potrivește'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people