Andreea și Cabral Ibacka, anunț surprinzător după ce și-au pierdut cei doi câini: „Suntem efectiv șocați”

Andreea și Cabral Ibacka au făcut un anunț surprinzător, după ce au pierdut doi dintre câinii familiei.

Doi dintre cei trei câini ai Andreei și Cabral Ibacka au dispărut din curtea locuinței temporare din Mamaia Nord. Vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare, solicitând ajutorul oamenilor pentru a-și găsi câinii pierduți. La scurt timp de la publicarea mesajului, prezentatorul TV a anunțat că cei doi câini au fost găsiți.

Andreea și Cabral Ibacka au apelat la ajutorul fanilor pentru a găsi câinii

Andreea Ibacka a apelat la ajutorul internauților pentru a găsi câinii familiei. Vedeta a postat un anunț pe rețelele de socializare, după ce patrupezii au dispărut din curtea locuinței din Mamaia Nord. În urma anunțului, oamenii s-au mobilizat, iar la scurt timp câinii au ajuns înapoi la stăpânii lor.

„AJUTOR! Așa cum știți că facem de mulți ani încoace, am plecat în concediu alături de copii și căței. Suntem la mare la MAMAIA NORD – NĂVODARI, iar în cursul acestei nopți 2 dintre cățeii noștri au dispărut din curtea apartamentului în care suntem cazați. Au îndoit gardul și au săpat pe sub el. Sunt doi cane corso de culoare neagră, mascul și femelă, bătrâni (8 ani), sterilizați. Nu sunt agresivi și răspund la numele MAKI și MAYRA. Unul dintre ei este sub tratament pentru epilepsie (ce trebuie administrat cât mai rapid). De la ora 7.45 îi căutăm cu mai multe mașini, însă salvarea lor pare imposibilă fără ajutorul vostru. Din toată inima noastră vă rugăm să ne ajutați să îi aducem înapoi acasă. Dacă i-ați văzut sau găsit: 0747.280.005 Cabral Ibacka, Tiara Ibacka”, a fost mesajul transmis de Andreea pe contul de socializare.

Ulterior, Cabral a postat pe pagina sa de Facebook faptul că cei doi câini au fost găsiți, la fața locului intervenind o echipă de salvare.

„Suntem efectiv șocați de cum au reacționat oamenii, de cat de repede s-au implicat și-am reușit să dăm de amețiții noștri! Vă mulțumesc din inima mea de copil pentru tot ajutorul dat, a fost primit și i-am adus acasă pe tembeli. Mulțumim foarte tare tuturor celor care au sunat și ne-au dat indicii! Mulțumesc cu aplauze echipei WAVE Residence … oamenii au abandonat treaba și s-au pus pe căutat cu noi, au pieptănat toată Mamaia-Nord până când i-au găsit. Mulțumim polițiștilor care și-au făcut treaba de nota 100 și s-au implicat și ei doar cum mai vezi prin filme! Și îi mulțumesc mult și omului care a făcut gardul. Serios, am trecut prin toate fricile și panicile, vă mulțumesc mult-mult de tot tuturor celor care s-au implicat chiar și cât-de-puțin. Acum mă apuc să repar gardul. O să fie Marele Zid Chinezesc!”

Cei doi vând apartamentul de la mare

Andreea Ibacka și Cabral au scos la vânzare apartamentul lor de la mare, complet mobilat și utilat. Actrița a postat un mesaj pe rețelele de socializare, însoțit de fotografii ale locuinței și o prezentare detaliată a acesteia.

„Se vinde! În ultimii ani am avut cea mai frumoasă casă de la malul mării. Cu o magie aparte a locului, pe noi ne-a convins s-o cumpărăm în primele 5 minute de când am văzut-o. Un apartament în MAMAIA NORD, situat fix lângă plajă, amenajat într-un stil care te conduce direct în vacanță. O investiție bună sau un cămin atât de primitor încât noi am venit şi iarna şi vara şi ne-am simțit la fel de bine. Foarte aproape de bloc sunt multe spații comerciale, restaurante, distracții pentru copii deschise tot timpul anului. Și fiindcă familia noastră s-a mărit între timp, iar planurile s-au mai actualizat, ne pregătim să ne luăm rămas bun de la acest cuibușor. Să îl predăm complet mobilat şi utilat unei alte familii care să se bucure de briza mării şi de muzica valurilor. Poate chiar din acest sezon, totul este pregătit. Recapitulând, avem living și bucătărie deschisă, 1 dormitor, 1 baie, hol, 1 terasă cu vedere la mare, suprafață totală 60 mp utili. Capacitate de cazare: 4 persoane. Imobil din 2019, etajul 3 din 5, în bloc cu lift”, a scris Andreea Ibacka.

Citește și:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, marcați de o întâmplare dramatică la care au fost martori în vacanță în Italia: „A venit elicopterul pe plajă, ne-a evacuat…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people