Andreea Ibacka, dezvăluiri inedite despre fiica ei. Ce curiozități are Namiko la vârsta de 5 ani: „Oricât ai încerca să le maschezi”

Andreea Ibacka a oferit detalii inedite despre fiica ei, Namiko, în vârstă de 5 ani și curiozitățile pe care le are cea mică.

Andreea Ibacka, dezvăluiri inedite despre fiica ei. Ce curiozități are Namiko la vârsta de 5 ani: "Oricât ai încerca să le maschezi"

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago, iar prezentatorul TV mai are un copil, care locuiește în Olanda, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Andreea Ibacka a fost surprinsă de curiozitățile pe care le manifestă Namiko, fiica ei în vârstă de 5 ani. Vedeta își dorește să le ofere celor doi copii ai săi o educație aleasă, cu speranța că aceștia vor fi pregătiți să facă față provocărilor vieții cât mai bine.

Andreea Ibacka, mărturisiri despre fiica ei, Namiko

Pe măsură ce Namiko a crescut, a început să pună tot mai multe întrebări, unele dintre ele surprinzându-i pe părinți. Andreea Ibacka a dezvăluit recent că are discuții cu fiica sa de 5 ani despre subiecte care n-ar mai trebui să fie considerate tabu. Chiar dacă încearcă să abordeze teme adecvate vârstei copilului ei, Namiko pare să aibă o înțelegere surprinzător de matură a lucrurilor.

„M-a întrebat despre menstruație. A venit vorba. Observă niște treburi în casă, oricât ai încerca să le maschezi. Nu că ar fi un subiect tabu, dar am încercat să găsesc momentul potrivit în care să o abordez, ca ea să înțeleagă, fără să o sperie treaba asta. Ea se supără și îmi spune: ‘Eu sunt pregătită! Te rog să îmi spui orice. Eu sunt curajoasă’. Și chiar este”, a declarat Andreea Ibacka în cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge”.

Ce rutină și-a creat vedeta

Andreea Ibacka este fericită să vadă că cei doi copii ai săi sunt deja la grădiniță și s-au adaptat bine. În curând, Namiko va face și ea pasul către grupa 0, iar vedeta a împărtășit mai multe detalii despre rutina lor zilnică.

„Copiii mei de-abia au intrat în colectivitate, se deschid orizonturi noi pentru mine, am mai mult timp și m-am întrebat în primele săptămâni ce să fac cu viața mea, am început să dorm. Fetița are 5 ani, băiatul – 2. Acum că am recuperat și la capitolul ăsta, cu somnul, am mai mult timp să produc conținut și asta îmi și propun să fac. Pe fiul meu l-am trimis în viață devreme, că e bărbat, sunt la aceeași grădiniță, el e grupa baby și ea e grupa mare. Eu îi duc dimineața la grădiniță și, ca să nu creez un precedent, i-am lăsat la somn de la început, așa că până în ora 17 pot să mă organizez. Înainte să fi avut copii, mă văităm și atunci că nu am timp, dar acum sunt mai eficientă cu timpul meu”, i-a mai povestit Andreea Ibacka lui Jorge.

Andreea Ibacka a vorbit recent despre viața de familia și dinamica alături de doi copii. Actrița a spus cum reușesc ea și soțul ei, Cabral, să își împartă responsabilitățile într-un mod eficient. 

„Practic fii-miu se trezește primul și trebuie să mă trezesc și eu, nu de alta dar dacă nu, vine peste noi în pat. Mai împărțim responsabilitățile, dar în mare parte eu duc copiii la grădiniță. Cel mic vrea la grădi, dar când vede că se desparte de mine e o mare dramă, jelește, și eu rămân așa, încărcată, toată ziua! Cabral mă ajută când am și eu treabă dimineața, noi nu avem un program fix. În funcție de zi sau de săptămână ne împărțim, avem un google calendar în care notăm toate activitățile cu copiii, ca să nu ne încurcăm”, a spus Andreea Ibacka pentru Ciao.ro.

Citește și:
MET GALA 2024 – ce ținute au purtat modelele

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people