Andreea Esca, confesiuni despre căsnicia cu Alexandre Eram: „Nu mai suntem ca la 20 de ani”

Andreea Esca a vorbit despre căsnicia cu Alexandre Eram și secretul unei relații de lungă durată.

Andreea Esca, confesiuni despre căsnicia cu Alexandre Eram: „Nu mai suntem ca la 20 de ani”

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, cu o carieră longevivă în televiziune. Vedeta de la ProTv se poate mândri cu apariții pe micile ecrane de peste 20 de ani, însă și cu o căsnicie de poveste. Invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, aceasta a vorbit despre relația cu soțul ei, Alexandre Eram, cu care este căsătorită din anul 2000.

Andreea Esca a vorbit despre relația cu Alexandre Eram

Prezentatoarea TV a vorbit despre secretul unei căsnicii fericite și cum au reușit ea și Alexandre Eram să mențină armonia în cuplu, chiar și după mai bine de 20 de ani de relație. Potrivit declarațiilor sale, Alexandre este cel care ia inițiativele de cele mai multe ori și cei doi se completează perfect.

„Nu mai suntem ca la 20 de ani, dar cred în continuare că oamenii nu trebuie să uite să spună „Te iubesc', să își exprime sentimentele, că e important. Eu sunt un foarte bun executant. El are idei și cumva este mai curajos decât mine în multe privințe. Eu sunt un om care apreciez inițiativele.„, a spus Andreea Esca.

Cum trec cei doi peste certuri

La fel ca în orice cuplu, între cei doi există și momente când împărtășesc păreri diferite, ajungând astfel la discuții în contradictoriu. Cu toate acestea, Andreea și Alexandre au reușit să găsească o soluție prin care să treacă peste certuri și să devină mai uniți.

Sigur că există și momente în care ne contrăm, câteodată mi se pare că vrea prea mult, că trebuie să ne mai odihnim sau să ne mai relaxăm. E foarte încăpățânat în unele lucruri, dar cred că sunt inerente lucrurile astea. Nu ne-am certat niciodată din pricina copiilor. Chiar dacă am avut păreri diferite în legătură cu un subiect am discutat și lor le-am transmis un singur mesaj”, a mai povestit Andreea.

De asemenea, prezentatoarea TV a precizat că cel mai important lucru din relația lor este că niciunul nu își ține supărarea, iar orgoliul nu își face loc între ei. Cei doi nu au parte de certuri interminabile și își amintesc mereu de scopul lor comun și dragostea dintre ei.

„Nu suntem nici unul, nici celălalt, ranchiunoși, nu suntem în stare să ținem supărarea, nu. Niciodată… Nici măcar de pe o zi pe alta. Nu am reușit să facem asta”, a mai spus vedeta.

Citește și:
VIDEO: Jada Smith a râs după ce soțul ei l-a lovit pe Chris Rock, pe scena Premiilor Oscar

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people