Andreea Bălan, reacție inedită după ce fiica ei a întrebat-o dacă ar accepta o cerere în căsătorie

Andreea Bălan a postat un videoclip adorabil cu fiicele ei.

De un an, Andreea Bălan este într-o relație fericită cu Victor Cornea, deși deseori sunt nevoiți să stea separați din cauza programului încărcat al fiecăruia. Artista își împarte timpul între familie, partener și carieră, dar prioritatea ei rămâne creșterea cele două fiice. 

Ella și Clara s-au acomodat deja cu Victor, așa cum se vede în pozele postate de Andreea Bălan pe rețelele sociale, unde micuțele apar adesea în brațele lui, jucându-se sau participând la diverse activități. Ba mai mult, fiica cea mare a Andreei, Ella, începe să se întrebe când o va cere sportivul pe mama ei în căsătorie.

Ce a răspuns Andreea Bălan la întrebarea fiicei sale

Recent, în timp ce Victor Cornea, Andreea Bălan și fetițele se aflau într-o călătorie cu mașina, Victor a oprit brusc la o florărie. În acel moment, Ella i-a spus mamei sale că poate la întoarcere Victor o va cere în căsătorie. Răspunsul dat de Andreea Bălan a fost unul surprinzător.

„Dacă Victor se duce și aduce un inel frumos, cu diamante și te cere în căsătorie și zice: Vrei să fii soția mea?”, a spus fata cea mare a Andreei Bălan.

„Nu, s-a dus să ia flori”, a răspuns cântăreața amuzată de situație.

Cum își împart cei doi timpul

Recent, vedeta a vorbit despre cum reușesc să își împartă timpul, cei doi fiind mereu ocupați cu proiectele profesionale.

„Așa este o relație cu un jucător de tenis profesionist care se află în Top 100 mondial. Fie nu lucrezi, nu ai job și-l însoțești peste tot, fie vă vedeți cum puteți. Eu îl însoțesc cam o săptămână pe lună, merg cu el la turnee, dar deseori se întâmplă să ne despărțim în aeroport. Un jucător de tenis profesionist joacă cam 40 de săptămâni pe an, iar el este acasă doar în luna decembrie. Ei joacă chiar și de sărbători, Paște, Crăciun și așa mai departe. Un artist se întoarce acasă după concerte, el nu se întoarce, asta este diferența. Oricum, dorul este mare. Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea și este cea mai liniștită iubire pe care o trăiesc!”, a declarat Andreea Bălan pentru playtech.ro.

Andreea Bălan are două fetițe, Ella și Clara, din căsnicia cu George Burcea. Ea se dedică intens creșterii lor, dorind să fie un model pentru ele. Fetițele participă la diverse activități, cum ar fi înotul, gimnastica și cursurile de engleză. Când vine vorba de tenis, vedeta le duce des la antrenamente, însă nici ea, și nici partenerul ei, nu insistă asupra unei cariere în acest sport.

„Ele fac tenis o dată pe săptămână, dar pentru a fi sportiv de performanță, nu este suficient doar o dată pe săptămână. Victor a început acest sport de la 7 ani și a făcut în fiecare zi. De 6 ori a ieșit campion național în România când era adolescent și a devenit jucător profesionist la vârsta de 20 de ani. Deci, nu este suficient doar o dată pe săptămână. Nu cred că vor face acest sport pentru că este foarte greu și nici Victor nu le recomandă acest lucru.”

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri despre cum percepe diferența de vârstă de 19 ani dintre ea și soțul ei: „E firesc ca unii oameni să judece'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people