Andreea Bălan, dezvăluiri despre relația cu Victor Cornea. Cum se înțelege artista cu părinții lui: „Am fost acasă la el”

Andreea Bălan a vorbit despre relația cu Victor Cornea și a dezvăluit cum se înțelege cu părinții lui.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre relația cu Victor Cornea. Cum se înțelege artista cu părinții lui: "Am fost acasă la el"

Andreea Bălan a decis să facă un anunț oficial în ziua în care a împlinit 39 de ani, confirmând că este îndrăgostită și că formează un cuplu alături de Victor Cornea. Relația lor devine din ce în se mai serioasă. După ce s-a zvonit că vedeta nu s-ar înțelege cu părinții sportivului, jurata de la „Te cunosc de undeva!” a decis să clarifice situația.

Artista a împărtășit că a avut răbdare timp de doi ani să-și găsească partenerul, fără să aibă o relație, iar în cele din urmă a reușit să întâlnească un bărbat potrivit pentru ea. De îndată ce l-a cunoscut pe tenismen, Andreea Bălan l-a admirat pentru performanțele sale. Artista a subliniat faptul că a fost atrasă de Victor Cornea deoarece este disciplinat, puternic și matur. Sportivul în vârstă de 29 de ani ocupă în prezent locul 83 la dublu în clasamentul ATP. Cariera lui este în ascensiune și își propune să ajungă în top 10 în acest an.

„În ultimii doi ani am așteptat, am avut răbdare și am lucrat foate mult cu mine și a venit la momentul potrivit, când m-am calibrat. S-au aliniat astrele. Suntem amândoi treziți spiritual și spiritualitatea ne-a legat cumva. Și discuțiile despre spiritulitate. Pe mine m-a atras foarte mult munca, disciplina. Am fost foarte imresionată de trofeele lui. Pentru mine limbajul iubirii este admirația. Îl admir pentru toată munca depusă. Este în ascensiune. Sunt cea mai mare susținătoare a lui, sunt majoreta lui”, a declarat Andreea Antonescu în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena Stars. 

Andreea Bălan, despre cum se înțelege cu părinții lui Victor Cornea

În ceea ce privește relația cu părinții sportivului, Andreea Bălan a clarificat situația dintre ei. După ce s-a zvonit în presă că părinții lui Victor Cornea nu ar accepta-o pe cântăreață, artista a dezvăluit că acest lucru este complet fals. Ba mai mult, artista a fost și în vizită acasă la familia tenismenului și are doar cuvinte de laudă la adresa părinților săi.

„Ce vreau să clarific! Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă. Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, a completat Andreea Bălan.

De asemenea, mama Andreei Bălan este și ea încântată de relația fiicei cu tenismenul. Recent, artista a povestit că ea și partenerul ei sunt la început de relație, însă simte că există o conexiune profundă între ei. 

„Suntem la început, dar faptul că ne-am asumat înseamnă că există o legătură profundă. Există o relație serioasă cu sentimente profunde. Fetițele mele nu-l cunosc deocamdată, dar sunt convinsă că îl vor admira așa cum o fac și eu. De ceva timp Ella îmi spune că vrea să meargă la tenis. Cred că de săptămâna viitoare o duc la tenis. Mama l-a cunoscut. Îl place foarte mult. Îl simte că e foarte bun. Un om cu suflet cald”, a povestit Andreea Bălan la scurt timp după ce și-a asumat relația cu Victor Cornea.

Citește și:
Irina Rimes, dezvăluiri inedite despre relația cu David Goldcher și ideea de a deveni părinți: „Dacă am avea un copil…’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people