Andreea Antonescu, întâmplare amuzantă cu fiica ei cea mică. Ce a descoperit artista: „Pe ascuns…”

Andreea Antonescu a dezvăluit modul amuzant prin care a aflat că fiica ei cea mică, Venice Victoria, îi verifică telefonul.

Andreea Antonescu, întâmplare amuzantă cu fiica ei cea mică. Ce a descoperit artista: "Pe ascuns..."

De când a devenit mamă pentru a doua oară, Andreea Antonescu trăiește intens fiecare moment, savurând fiecare clipă alături de cele două fiice ale sale. Provocările și aventurile sunt la ordinea zilei atunci când ai un copil mic în casă, iar artista se bucură de fiecare dintre aceste momente. Recent, a împărtășit online ce activități îi place să facă micuței sale fiice, Venice Victoria, atunci când prinde oportunitatea.

Andreea Antonescu povestește o întâmplare amuzantă cu fiica ei

Andreea Antonescu se simte împlinită în rolul de mamă și, chiar dacă are 41 de ani, este deschisă la ideea de a experimenta din nou bucuriile unei a treia sarcini. Între timp, se bucură de fiecare moment petrecut alături de cele două fiice ale sale, simțindu-se împlinită și mândră de fiecare năzbâtie a micuței sale fetițe. Una dintre aceste aventuri este că micuța Venice se strecoară în secret în telefonul mamei sale și se filmează singură, fără să fie observată. Atunci când Andreea Antonescu descoperă aceste filmulețe, se amuză copios.

„Din categoria, oare cine-mi verifică telefonul pe ascuns, dar nu știe încă să-și șteargă urmele?”, a transmis Andreea Antonescu.

sursa: Instagram

Andreea Antonescu este deschisă să își reconstruiască viața amoroasă și să îmbrățișeze rolul de mamă pentru un al treilea copil. La 41 de ani, artista nu se teme să înceapă de la zero și a recunoscut că nu își face planuri acum pentru viitor, ci preferă să lase lucrurile să vină natural.

După separarea de Traian Spak, antreprenorul cu care a avut o relație romantică îndelungată, Andreea Antonescu și-a regăsit fericirea alături de jurnalistul Victor Vrînceanu. Nu la mult timp după ce a adus pe lume al doilea copil, artista s-a despărțit de partenerul său și tatăl mezinei, iar în prezent, își asumă singură responsabilitatea creșterii celor doi copii.

Participând la podcastul găzduit de Radu Țibulcă, Andreea Antonescu a dezvăluit că este deschisă să exploreze din nou dragostea și chiar aspiră să aibă încă un copil. Vedeta este hotărâtă să înceapă un nou capitol în viața sa și așteaptă cu nerăbdare surprizele plăcute pe care i le poate rezerva viitorul.

„Eu vreau să îmi refac viața personală și mi-aș mai dori încă un copil. Așa că povestea merge mai departe. Nu am planuri (de viitor – n.red.) pentru că viața m-a învățat să nu ne facem planuri. Eventual îmi fac planuri peste o zi – două”, a declarat Andreea Antonescu în podcastul „Vin de-o poveste găzduit de Radu Țibulcă.

Pe plan profesional, Andreea Antonescu are o singură dorință, aceea de a continua cu muzica. Artista evită să își expună viața personală pe rețelele de socializare și își dorește ca oamenii să știe despre ea doar ceea ce ea vrea.

„Îmi doresc în continuare să cânt, mă regăsesc în domeniul acesta și îmi place al naibii de tare și vezi, vreau, nu vreau, tot în atenția presei ajung și fără să fac ceva în mod special. Nu sunt o persoană care își expune toată viața personală pe Instagram, eu punctez și postez anumite evenimente care vreau să plece de la sursă și cum aș vrea eu să fie interpretate de toată lumea”, a mai spus Andreea Antonescu în cadrul podcastului.

Citește și:
Ce au dezvăluit noii jurați Chefi la cuțite despre primele zile de filmare a show-ului: „Dorința arzătoare de-a excela te consumă'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people