Andreea Antonescu a trăit o experiență unică alături de fiica ei, Venice Victoria, în SUA: „Câtă fericire aici la noi”

Andreea Antonescu a avut parte de o experiență unică alături de fiica ei cea mică, Venice Victoria, în vacanța lor din SUA.

Andreea Antonescu își implică frecvent fiica cea mică în diverse activități pe care le desfășoară. În prezent, vedeta se află în California, Statele Unite, și a participat împreună cu Venice Victoria la un tur special, care a adus multă fericire pe chipul fetiței.

Andreea Antonescu, experiență inedită cu fiica ei

Andreea Antonescu este pasionată de călătorii și acum se bucură de vacanțe alături de fetița ei cea mică. Artista a decis să trăiască o experiență unică alături de mezina familiei, care are un an și opt luni.

Fiind o mamă împlinită, Andreea Antonescu se bucură de prezența celor două fiice ale sale, Sienna și Venice Victoria. În această perioadă, ea se află în Statele Unite, unde trăiește momente deosebite alături de cea mai mică dintre ele.

Pe Instagram, Andreea Antonescu a împărtășit cu fanii săi mai multe videoclipuri de la activitatea de astăzi. A făcut un tur cu barca în Long Beach, California, alături de fiica sa cea mică, pentru a admira balenele și delfinii care înotau. Imaginile sunt spectaculoase, iar micuța a fost încântată să vadă mamiferele marine.

„Avem parte de o experiență unică, pe care eu și Sienna am mai avut-o. Câtă fericire aici la noi. Am venit să vedem balenele și delfinii aici în Long Beach. Atmosfera este incendiară. Ce fericire. O să-i arăt și aici dacă îi surprindem”, a transmis Andreea Antonescu pe Instagram,.

Artista, în conflict cu Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat, la începutul lui 2023, despărțirea de partenerul ei de viață, Victor Vrînceanu. Cei doi au devenit părinți în decembrie 2022, când artista a născut o fetiță, pe nume Venice Victoria. Deși mulți credeau că cei doi vor forma un cuplu multă vreme, fosta concurentă de la America Express a postat atunci un mesaj prin care dezvăluia că relația lor a ajuns la final, fără să indice însă un motiv concret pentru această situație.

Deși despărțirea celor doi a fost inițial amiabilă, Andreea Antonescu a intentat două procese împotriva fostului său partener și tatăl fetiței lor, Venice Victoria.

În instanță, artista a solicitat permisiunea ca fiica lor să o însoțească în America pentru o perioadă mai mare de două luni, permisiune pe care a obținut-o, iar în prezent se află peste Ocean. De asemenea, Andreea Antonescu a cerut ca fiica lor să obțină cetățenia americană, lucru cu care Victor Vrînceanu nu este de acord.

„Hai să lăsăm copilul să crească și să își aleagă lucrurile astea. De ce îi punem noi o ștampilă americană acum, pe frunte, când copilul poate să își ia cetățenia oricând, mama lui fiind cetățean, poate să o ia și la 18 ani și la 20 de ani. Am zis să o lăsăm pe Victoria să crească și să vadă ea ce vrea să facă cu viața ei. Pentru ea e importantă această expunere de mamă singură și luptătoare, care uitați-vă pe social media cum fac eu lăpticul și cum merg cu copilul și nu mă ajută nimeni. (…) În primul rând vreau să fie foarte clar că eu mă achit de absolut toate îndatoririle părintești. Tot ce revine din punct de vedere legal și moral, mie ca tată, mă achit de ele, aici nu mă refer doar la latura financiară”, a zis el, citat de Spynews.ro.

Citește și:
Fiul Andreei Berecleanu a absolvit liceul la Londra. Cum arată Petru și ce mesaj emoționant a transmis prezentatoarea

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people