Anca Serea și Adi Sînă, secretul unei relații fericite. Cei doi sunt căsătoriți de 9 ani: „După 16 ani de relație am început să…”

Anca Serea a vorbit deschis despre relația de 16 ani cu Adi Sînă și cum păstrează armonia în căsnicie.

Anca Serea și Adi Sînă, secretul unei relații fericite. Cei doi sunt căsătoriți de 9 ani: "După 16 ani de relație am început să..."

Adi Sînă și Anca Serea alcătuiesc un cuplu de peste 10 ani și au împreună șase copii, formând o echipă de minune în viața de zi cu zi. Deși au fost împreună pentru o perioadă îndelungată, detaliile despre începuturile relației lor și modul în care artistul a făcut cererea de căsătorie prezentatoarei nu au fost cunoscute până acum.

Cum păstrează Anca Serea și Adi Sînă armonia în cuplu

Anca Serea a împărtășit recent detalii despre povestea lor de iubire și cum reușesc să mențină o relație armonioasă. Ea subliniază că nu există un secret specific, ci comunicarea este fundamentul esențial care îi leagă. Anca afirmă că, pe lângă dragoste, există și o chimie specială între ea și Adrian Sînă, care persistă și acum. Ambii parteneri s-au învățat reciproc și se simt conectați chiar și atunci când sunt separați.

Chiar dacă Adi Sînă petrece mult timp departe de casă, fiind în turnee și la concerte, absența fizică nu afectează negativ relația lor, deoarece sunt solid uniți și înțelegători unul față de celălalt.

„Nu știu dacă există un secret! În primul rând avem o comunicare foarte bună, ne iubim, încă mai există chimia aia între noi și maturitate. Cred că după 16 ani de relație am început să ne cunoaștem și să ne simțim chiar dacă nu suntem împreună, nu e niciun secret”, a spus Anca Serea pentru Spynews.

Anca Serea a dezvăluit că vor sărbători Paștele în Paris, mai precis la Disneyland. Cum copiii lor își doresc foarte mult să revină acolo, vedeta și soțul său le vor îndeplini dorința. În ceea ce privește planurile pentru vară, acestea nu sunt încă definite, deoarece, conform spuselor Ancei Serea, momentan nu au stabilit clar ce vor face. Motivul este că Adrian Sînă este frecvent plecat, ceea ce face dificilă organizarea unor vacanțe mai lungi pentru familia lor.

„De Paște cred că o să mergem la Disneyland cu copiii, că își doresc foarte mult cei mici să meargă din nou, iar în vacanța de vară vom merge la mare, undeva pe aici, nu ne-am făcut niște planuri așa lungi pentru că Adi muncește mult și e foarte des plecat”, a mai zis Anca Serea.

Cum a început relația lor

Adi Sînă și Anca Serea reprezintă unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Participând la podcastul ‘Fain & Simplu’ găzduit de Mihai Morar, cei doi au împărtășit detaliile începuturilor relației lor și secretul rezistenței lor îndelungate, în ciuda dificultăților întâmpinate în timp.

„Am ieșit la restaurant, a acceptat invitația mea după niște zile în care am insistat cu telefon, cu mesaje și la un moment dat mi-a zis: ‘Auzi, nu vreau să-ți faci o impresie greșită și aș vrea să rămânem la stadiul acesta și poate ar trebui să-ți vezi de treaba ta.’ Probabil că nu era pregătită pentru un date, iar eu nu eram bărbatul potrivit și atunci am zis OK, accept refuzul. Nu știu cum, am mai trimis un mesaj la câteva zile distanță și mesajul ei de replay a fost total în altă direcție de cea pe care o stabilisem deja”, a declarat Adi Sînă.

Anca Serea a menționat că pe atunci aducea cu ea un important bagaj emoțional și familial, fiind deja mamă dintr-o căsnicie anterioară, motiv pentru care la început l-a respins pe artist.

„Mi-a dat timp să mă gândesc și să reconsider anumite chestiuni și a fost foarte amuzant. Ascultam muzică și am primit mesajul de la Adi (…) Și iată că a avut marele noroc că a mai insistat și peste două-trei zile. E norocos, atât am de zis”, a mărturisit Anca Serea.

Citește și:
Lupta pentru domeniul Château Miraval continuă. Ce acuzații îi aduce Angelina Jolie fostului său soț, Brad Pitt

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people