Anca Serea, emoționată până la lacrimi datorită fiicei sale, Sarah: „Nu-mi vine să cred”

Anca Serea s-a emoționat până la lacrimi după ce a lăsat-o pe fiica sa, Sarah, la școala de vară din Milano.

Anca Serea a apărut plângând pe rețelele sociale, emoționată de fiica sa, Sarah, care a decis să participe la o școală de vară în străinătate. Soția lui Adi Sînă este mândră mamă a șase copii. Doi dintre ei, Sarah și Filip, sunt din prima căsătorie cu Filip Poplingher, care a decedat cu mai mult timp în urmă.

Anca Serea, emoționată de fiica sa

Cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: două fete, Ava și Leah, și doi băieți, Noah și Moise. Vedeta s-a asigurat mereu că toți copiii ei primesc o educație excelentă și îi apreciază enorm. Recent, Anca Serea a izbucnit în lacrimi când fiica sa, Sarah, a emoționat-o profund cu planurile sale de a studia în străinătate.

Anca Serea a împărtășit că fiica ei adolescentă a început să urmeze o școală de vară în Milano, Italia. Ea a însoțit-o la Milano și a filmat-o în campus. Vizibil emoționată, vedeta s-a filmat și a ales să poarte ochelarii de soare pentru a-și ascunde lacrimile din ochi.

„Doamne, așa emoții am! Nici nu îmi dau jos ochelarii, că sunt plânsă toată. Nu-mi vine să cred cum trece timpul. Mă aflu în curtea campusului Naba, la Milano, unde Sarah a ales să studieze la școala de vară. Îi doresc mult succes și vreau să îi spun că sunt super mândră de ea. Te iubesc, Sarah”, a transmis Anca Serea pe Instagram.

Anca Serea și Adrian Sînă au vorbit mereu cu sinceritate despre povestea lor de dragoste, dar și despre clipele dificile pe care le-au întâmpinat de când sunt împreună. Fosta prezentatoare are o relație foarte apropiată cu fanii de pe rețelele de socializare și de multe ori le dezvăluie chiar și aspecte picante din relația cu soțul ei.

Într-un interviu acordat recent, cei doi au vorbit despre viața lor de familie și cei șase copii care le fac zilele mai frumoase.

„Noah și Moise au fost sărbătoriți în luna mai. Noi, fiind o familie numeroasă, avem mulți sărbătoriți tot timpul! Au primit de toate, chiar mai mult decât și-au dorit. O să te surprindem! Copiii noștri nu și-au dorit nimic special anul acesta și când copilul ajunge la un asemene sentiment în care îți spune că nu își dorește nimic și are de toate, cred că e cea mai mare mulțumire sufletească. Însă eu cu Adi le-am făcut niște surprize pe măsura bunătății lor. Copiii sunt foarte buni, nu prea le impunem nimic, doar niște reguli de bun simț!”, a povestit Anca Serea pentru Click.

În ceea ce îl privește pe Adrian Sînă, acesta recunoaște că este foarte atașat de fiica lui cea mică, Leah.

„Cred că Anca este aici mai permisivă. Copiii au încredere să îi spună secretele, cred că fetele mai mult. (…) Sunt apropiat de toți copiii, că sunt ai mei. Fiecare are personalitatea lui, cu fiecare comunic diferit dar spre exemplu, Leah, cea mică e foarte atașată, în sensul în care mă roagă să o iau și pe ea pe scenă la concert. De fiecare dată mă întreabă: ‘Mâine avem concert?’. Da!”, a spus artistul pentru sursa citată.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și regulile pe care le-a stabilit pentru ea: „I-am explicat că excesul nu este bun…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people