Ana Baniciu, anunț în ceea ce privește cariera sa. Ce a decis artista să facă după ce va naște: „De abia atunci”

Ana Baniciu a dezvăluit ce decizie a luat în privința carierei sale muzicale, după ce va naște.

Ana Baniciu, anunț în ceea ce privește cariera sa. Ce a decis artista să facă după ce va naște: "De abia atunci"

Cu doar câteva luni rămase până când va aduce pe lume primul ei copil, Ana Baniciu este extrem de fericită să vadă că sarcina ei evoluează bine și fără complicații. Într-un interviu recent, artista a dezvăluit că a luat o decizie importantă privind cariera ei odată ce va deveni mamă.

Ana Baniciu emite o energie pozitivă și radiază de fericire la fiecare eveniment monden la care participă, mai ales după ce a făcut publică vestea că este însărcinată. Cântăreața așteaptă cu nerăbdare momentul când va deveni mamă pentru prima dată. 

Artista a povestit într-un interviu mai multe detalii despre sarcina ei. Artista a precizat că se simte foarte bine și este cât se poate de calmă. Cu toate că este emoționată cu privire la ziua în care va naște, cântăreața este nerăbdătoare să își țină copilul în brațe.

„Sarcina este perfectă, mulțumim lui Dumnezeu, eu sunt din ce în ce mai grea pe picioare, dar asta nu ne împiedică să continuăm, să facem toate planurile pe care le aveam până vine bebelușul și după, îl așteptăm cu mare drag. Am multe frici, dar am încercat după ce am aflat că am rămas gravidă, să le las la o parte și mi-a ieșit până acum, sunt foarte calmă, foarte liniștită, sper să continui așa, clar când se va naște vor fi tot felul de peripeții, dar sper să fie unele frumoase și să mă descurc. De descurcat o să mă descurc, așa cum m-am descurcat dintotdeauna, dar am emoții puțin, recunosc”, a spus Ana Baniciu pentru Spynews.ro.

Ce decizie a luat Ana Baniciu privind cariera

Atunci când a fost întrebată dacă ia în considerare să-și ia o pauză de la cariera muzicală după naștere, Ana Baniciu a asigurat că nu este deloc în planurile ei să facă așa ceva. Mai degrabă, a subliniat că abia așteaptă momentul acela, când va fi chiar și mai implicată în „nebunia” vieții sale, după cum a afirmat personal.

„Nu o să iau nicio pauză, cred că de abia atunci o să înceapă cu adevărat nebunia, după ce o să devin mamă. O să fie și copilul, casa, soț, cariera și tot, nu vreau să fac nicio pauză, planurile noastre continuă, urmează să lansez chiar piesă în curând, deci merge totul înainte”, a mai zis artista.

Cine o va ajuta cu creșterea copilului

Artista a început deja să caute o bonă care să o ajute cu copilul său. Ana Baniciu subliniază că nu dorește ca cineva să îi crească copilul, dar recunoaște că va avea nevoie de sprijin suplimentar în momentele de dificultate. Cu toate acestea, soacra ei exprimă dorința de a fi alături de copil în majoritatea timpului, dar Ana Baniciu și soțul ei doresc să aibă grijă și de ea și să îi ofere ocazia de a se relaxa, astfel încât să mai aibă și timp liber.

„Sunt într-un moment în care caut un ajutor, sper să-l și găsesc. O să avem nevoie de un ajutor în ceea ce privește timpul efectiv, în rest nu vreau să-mi crească nimeni copilul, o să-l cresc eu clar, dar vor mai fi și momente în care trebuie să menajăm, cum ar fi bunica, mama lui Edi, care vrea să stea neapărat ea mereu acolo. I-am zis că nu o să acceptăm să stea chiar non-stop, că trebuie să-și trăiască și ea viața, știi cum e”, a mai povestit Ana Baniciu.

Citește și:
Gigi Hadid și Bradley Cooper, fotografiați în ipostaze romantice la o întâlnire în New York. Cum a atras supermodelul atenția

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people