Alice Cavaleru, surpriză de proporții de ziua lui Vladimir Drăghia: „Multe de spus”

Vladimir Drăghia a împlinit 37 de ani, iar familia lui i-a pregătit o surpriză specială cu această ocazie.

Alice Cavaleru, surpriză de proporții de ziua lui Vladimir Drăghia: „Multe de spus”

Actorul Vladimir Drăghia și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a fost surprins plăcut de soția sa, Alice Cavaleru, și fiica lor cea mare, Zora. Alice a postat o fotografie pe o rețea de socializare cu această ocazie specială, arătând cât de fericit este Vladimir în preajma familiei sale. Ziua a fost una de sărbătoare în familia lor, iar imaginea publicată de Alice este o dovadă a fericirii lor.

Alice Cavaleru este o prezență constantă pe rețelele de socializare și își împărtășește multe momente importante cu urmăritorii săi online. Aceasta a publicat un videoclip pe InstaStory, în care apare alături de soțul ei, actorul Vladimir Drăghia, și fiica lor cea mare, Zora. Aceștia îl sărbătoresc pe Vladimir cu ocazia zilei sale de naștere și i-au făcut o surpriză specială.

sursa: instagram

Vladimir Drăghia a împlinit 37 de ani, iar soția sa a dorit să îi ofere o surpriză plăcută. Alice Cavaleru a organizat o petrecere surpriză pentru actor și a inclus și un tort special pentru această ocazie. De asemenea, Alice a transmis și un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„E ziua tătuțului. Multe de spus despre ziua de astăzi. Am încercat să-i organizez o mică petrecere surpriză. S-a cam prins el, dar a ieșit drăguț”, a scris Alice Cavaleru pe InstaStory.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar împreună au găsit fericirea adevărată și formează o familie fericită. Actorul este un tată dedicat și îi poartă în inimă pe cele două fiice ale sale, Zora și Alegra. În cadrul unui interviu pentru unica.ro, Vladimir Drăghia făcut mărturisiri despre dinamica din familia lui, după ce el și soția lui, Alice Cavaleru, au devenit părinți pentru a doua oară. 

„Eu am preluat-o pe Zora, lângă care e o adevărată delectare să fiu, iar Alice e lipită de Alegra. Noi doi, eu și Alice, ne vedem printre rânduri, dar știm că trece repede, așa că ne bucurăm de ce ne putem bucura, cât durează. Creșterea copiilor este o suită de faze, de perioade; nu poți aștepta să treacă una, că vine alta lipită. Trebuie să-ți duci viața, adică ce ține de tine, de personal, concomitent cu fazele astea de creștere a copiilor, că altfel rămâi pe afară, nu mai ai loc niciodată de tine.

Citește și:
Cele mai sexy ținute de la afterparty-urile de la Premiile Oscar 2023

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people