Alexia Eram și Mario Fresh au plecat într-o vacanță romantică. Ce destinație a ales cuplul

Alexia Eram și Mario Fresh au ales să sărbătorească Valentine's Day printr-o escapadă romantică în Europa.

Alexia Eram și Mario Fresh au plecat într-o vacanță romantică. Ce destinație a ales cuplul

Alexia Eram și Mario Fresh au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un mod inedit! Cuplul a optat pentru o vacanță romantică într-o locație de vis din Europa. Creatoarea de conținut a împărtășit fotografii impresionante din ultima lor călătorie, arătând cum se bucură de cea mai romantică zi a anului.

Alexia Eram și Mario Fresh, escapadă romantică

Alexia Eram și Mario Fresh au decis să marcheze ocazia cu o vacanță de neuitat. Profitând de acest moment special, au ales o locație populară printre cupluri pentru a trăi împreună experiențe memorabile. Alexia Eram, cunoscută pentru participarea sa la America Express și activitatea intensă din online, s-a bucurat din plin de escapada romantică alături de iubitul ei.

sursa: Instagram

De când s-au întors din America Express, Alexia Eram și partenerul ei sunt aproape tot timpul împreună. Cei doi au fost recent și într-o vacanță de vis în Bali. Mario Fresh este prezent în toate momentele semnificative din viața partenerei sale, iar de Ziua Îndrăgostiților au ales să facă ceva diferit.

sursa: Instagram

Cuplul a decis să descopere împreună frumusețile Barcelonei, iar fotografiile postate de Alexia Eram pe platformele de socializare sunt pur și simplu fermecătoare. Cu o zi în urmă, ei și-au pregătit bagajele și s-au îndreptat spre aeroport. Mai târziu, s-au delectat cu o cină romantică într-un restaurant cu bun gust. Mario Fresh a surprins-o pe iubita sa cu un buchet de trandafiri, un gest prin care și-a exprimat afecțiunea.

sursa: Instagram
sursa: Instagram

Ce părere are Alexia despre terapia de cuplu

Alexia Eram și Mario Fresh sunt într-o relație de 7 ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. Într-un interviu acordat recent, Alexia Eram a fost întrebată ce părere are despre terapia de cuplu, fiind cunoscut faptul că tânăra face terapie de mai mulți ani pentru a-și gestiona stările de stres și anxietate.

„Sunt deschisă la orice terapie. Dacă este nevoie de terapie de cuplu într-un cuplu nu spun ‘nu’. Momentan nu a fost nevoie, dar sunt deschisă la orice fel de terapie. Cred că este foarte important să vorbești despre problemele tale”, a spus Alexia Eram, pentru UNICA.ro.

Într-un interviu acordat pentru Spynews, Alexia Eram a dezvăluit ce sacrificii ar fi dispusă să facă pentru persoana iubită.

„Cred că atunci când iubești faci aproape orice pentru persoana de lângă tine. Dacă ar avea probleme de sănătate și aș putea să îl ajut, să împart un organ cu el, 100% l-aș ajuta. Atunci când pleci într-o călătorie cu un om, cu partenerul tău de viață, orice s-ar întâmpla ești acolo pentru el. Dacă Doamne Ferește are o boală, o problemă de sănătate, partenerul de viață, îl ajut cu tot dragul, cu toată inima” a spus Alexia Eram pentru Spynews.

De asemenea, fiica Andreei Esca a discutat despre lucrurile pe care nu le-ar tolera niciodată în relația ei de cuplu. Respectul se află în fruntea listei ei, iar repulsia față de minciună este evidentă. Fosta concurentă de la America Express a împărtășit mai multe despre așteptările pe care le are de la partenerul său.

„Cel mai tare în cuplu, în afară de trădare, m-ar deranja minciuna și lipsa respectului. Pentru mine respectul înseamnă să simt că sunt iubită, sprijinită în toate proiectele mele, să știu că am un om pe care mă pot baza în orice minut și la orice oră, să știu că mă susține în tot ceea ce fac și să fiu prioritate”, a declarat creatoarea de conținut pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Când are premiera emisiunea pe care Laura Cosoi o va prezenta la Antena Stars: „Va cuceri telespectatorii'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people