Alexia Eram, dezvăluiri despre neînțelegerile cu Mario Fresh: „Nu cred că există un om care nu este gelos”

Alexia Eram a vorbit deschis despre relația cu iubitul ei, Mario Fresh, și despre cum gestionează micile neînțelegeri.

Alexia Eram, dezvăluiri despre neînțelegerile cu Mario Fresh: "Nu cred că există un om care nu este gelos"

Alexia Eram a reușit să-și construiască o carieră impresionantă în mediul online, unde a creat de-a lungul timpului o comunitate foarte strânsă de fani. Tânăra este mereu activă în mediul online și împărtășește cu publicul ultimele noutăți din viața ei.

În ceea ce privește relația sa, Alexia Eram și Mario Fresh sunt un cuplu foarte popular în lumea showbizului. Deși sunt foarte îndrăgostiți, Alexia recunoaște că, la fel ca în orice relație, au existat și momente de tensiune și dispute, însă acestea sunt, de cele mai multe ori, minore.

Alexia Eram și Mario Fresh se bucură de realizări semnificative atât în carierele lor, cât și în viața personală. Cei doi formează un cuplu îndrăgit, iar povestea lor de dragoste a captivat atenția publicului de la primele lor apariții publice.

Alexia se remarcă prin sinceritatea și deschiderea ei în ceea ce privește aspectele vieții sale personale. Cât despre neînțelegerile din cuplu, tânăra a dezvăluit că se confruntă și ei cu mici certuri, însă acestea țin mai mult de activitățile lor obișnuite.

Cum gestionează Alexia Eram și Mario Fresh certurile în cuplu

Cu toate acestea, se observă că nu sunt încăpățânați, deoarece ambii sunt dispuși să facă concesii când situația o cere, Mario Fresh fiind cel mai tenace dintre ei în relație.

„Cred că fiecare cuplu are certurile lui de la niște lucruri minore. De ce n-ai pus mașina de spălat, de ce ți-ai lăsat lucrurile aici?(…) Amândoi lăsăm unul de la celălalt. Depinde care au fost neînțelegerile, dar el este mai încăpățânat așa de fel.”, a mărturisit Alexia Eram pentru Unica.ro.

Alexia Eram și Mario Fresh sunt mereu veseli și energici, motiv pentru care au adunat în jurul lor mulți fani care îi admiră atât pentru carierele lor, cât și pentru relația frumoasă pe care au dezvoltat-o de-a lungul timpului.

În relația lor, există și momente de gelozie. Alexia Eram, fiica Andreei Esca, crede că astfel de situații sunt normale într-o relație, dar subliniază importanța de a avea limite. Cu toate acestea, sunt anumite lucruri pe care creatoarea de conținut nu le-ar accepta sub nicio formă, precum minciuna și infidelitatea.

„Cred că fiecare om este gelos. Nu cred că există un om care nu este gelos. Cred că gelozia este foarte bună într-un cuplu, într-o oarecare măsură. Doar să nu fie depășit un prag. Adică o gelozie trebuie să fie acolo. Peste infidelitate și minciună nu pot trece. Nu, niciodată. Asta este”, a mai spus iubita lui Mario Fresh pentru sursa menționată anterior.

Ce spune fiica Andreei Esca despre căsătorie

Alexia Eram și Mario Fresh sunt întrebați constant în interviuri, dar și de către urmăritorii de pe rețelele de socializare când anume se vor căsători. Fiica Andreei Esca a mărturisit că momentan amândoi sunt prea tineri pentru a face pasul acesta și că toate lucrurile apar la timpul lor. Acum, Alexia se concentrează pe proiectele profesionale, fiind creatoare de conținut, iar Mario Fresh pe cariera lui muzicală.

„Știu exact cum vreau să arate nunta. Sunt de mult cu Mario, dar totuși suntem foarte tineri ca să vorbim de nuntă în curând. Când o să vină timpul vom face și nunta. Acum amândoi suntem cu munca, probabil când o să ne mai așezăm așa puțin. Vara Mario are concerte, nu prea mai avem timp de noi. O să ne luăm vacanță în ianuarie-februarie, stăm o lună la soare, undeva în țări exotice. Acum de abia mai apucăm să ne vedem seara”, a spus Alexia Eram în podcast-ul „Baddasmom.”

Citește și:
Megan Fox, apariție provocatoare la petrecerea dată în cinstea Premiilor Grammy

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people