Alexandru Ciucu, dezvăluiri despre divorțul de Alina Sorescu și impactul asupra copiilor: „Suntem datori amândoi să le explicăm”

Alexandru Ciucu a oferit mai multe detalii despre divorțul de Alina Sorescu și cum le protejează pe fetițe de atenția publică.

Alexandru Ciucu, dezvăluiri despre divorțul de Alina Sorescu și impactul asupra copiilor: "Suntem datori amândoi să le explicăm"

Alexandru Ciucu a oferit noi declarații cu privire la divorțul său de Alina Sorescu. Creatorul de modă își concentrează eforturile pentru a proteja cât mai mult posibil cele două fetițe și recunoaște că acesta este un moment dificil pentru familia lor.

Despărțirea dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu a fost una dificilă și mediatizată, în special din cauza bătăliei pentru custodia celor două fetițe, Raisa și Carolina. Într-un interviu recent, celebrul designer a dezvăluit aspecte despre modul în care încearcă să le apere pe cele două fete de informațiile care circulă în presă despre părinții lor.

Alexandru Ciucu, detalii despre divorțul de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a accentuat că, în ciuda expunerii și a presiunii legate de divorț, prioritatea sa este ca Raisa și Carolina să fie protejate de orice informații negative și discuții despre părinții lor. Cu toate acestea, el a admis că cele două fetițe sunt încă prea tinere pentru a înțelege anumite aspecte din presă sau din conversațiile cu colegii.

„Sunt bine, sănătoase, asta e cel mai important! Sper că am trecut de perioada de gripe, deși zona de primăvară este destul de dubioasă din punct de vedere al răcelilor luate de la școală. Sperăm că au destui anticorpi acum și nu o să mai fie așa dese. Nu știu dacă momentul prin care trecem acum, ca familie, este neapărat de succes, nu mă refer la profesiile noastre, dar, ca familie, mi se pare un moment destul de dificil. Fetele sunt încă mici ca să perceapă lucrurile acestea, într-adevăr, aici mă refer la ele și la colegii lor. Nu cred că încă sunt la vârsta la care fetele să bârfească între ele! Acesta este, sper, un lucru bun. Atunci când vor ajunge la vârsta respectivă, sper ca lucrurile deja să fie clare și înțelese!”, a spus Alexandru Ciucu pentru Ego.ro.

În legătură cu procesul de divorț, Alexandru Ciucu a recunoscut că este conștient de faptul că această situație poate afecta profund viața copiilor, iar el și Alina Sorescu depun eforturi considerabile pentru a le oferi sprijin și protecție în această perioadă dificilă. Cu toate acestea, el a spus că nu poate confirma dacă fetițele sunt conștiente despre separarea părinților lor, având în vedere circumstanțele actuale și vârsta lor.

„Eu, cel puțin, așa am făcut. Liniștea lor, siguranța lor de orice natură, dar mai ales emoțională, se află pe primul loc. Aceasta este o situație care poate lăsa urme! Încerc să le protejez din toate punctele de vedere. Aceasta este o informație pe care nu o pot da, mai ales prin contextul prin care trecem. (n.r. – dacă s-a vorbit cu fetele despre divorț). Repet, eu, cel puțin, fac tot posibilul să le protejez de lucrurile pe care le pot afla din presă sau de la colegi. Suntem datori amândoi să le explicăm lucrurile pe care le vor afla”, a completat Alexandru Ciucu pentru sursa citată. 

Cu toate dificultățile și provocările asociate divorțului, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu continuă să fie prezenți pentru fiicele lor în momentele cheie și se străduiesc să creeze un mediu stabil și plin de dragoste, indiferent de circumstanțele din jur. Cei doi părinți au adoptat o abordare matură în ceea ce le privește pe Carolina și Raisa, fiind prezenți împreună la evenimentele importante din viața fetițelor, fără a se lăsa influențați de orgolii sau tensiuni.

Citește și:
Gisele Bündchen, mărturisiri în lacrimi despre divorțul de Tom Brady: „M-a făcut să îmi dau seama…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people