Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves, declarații rare despre relația lor: „Mă simt foarte încrezătoare”

Alexandra Grant a vorbit deschis despre relația cu iubitul ei, Keanu Reeves.

Alexandra Grant, iubita lui Keanu Reeves, declarații rare despre relația lor: "Mă simt foarte încrezătoare"

Artista Alexandra Grant are o presiune uriașă pe umerii ei. La urma urmei, ea are o relație cu Keanu Reeves, un actor atât de iubit încât a fost supranumit „iubitul internetului”. Cuplu își păstrează relația în mare parte departe de ochii publicului, cu excepția unor apariții ocazionale pe covorul roșu. 

Alexandra Grant, comentariu rar despre relația cu Keanu Reeves

Întrebată cum este să se întâlnească cu cineva atât de celebru și dacă este mai greu să pășească pe covorul roșu cu sau fără starul din „John Wick”, ea a făcut un comentariu rar despre relația lor. Într-un interviu recent, Grant a vorbit despre aspecte ale relației cu Reeves.

„Vestea bună despre faptul că m-am îndrăgostit ca adult este că îmi construisem propria carieră în momentul în care începuse relația mea. Mă simt foarte încrezătoare în relație pe covorul roșu. Mă simt încrezătoare pe el singură”, a declarat ea pentru People. 

Grant și Reeves se cunosc cel puțin din 2011, când au început să lucreze ca prieteni la cartea „Ode to Happiness”, o carte ilustrată pentru adulți, cu ilustrații de Grant și text realizat de Reeves. De-a lungul anilor, prietenia lor s-a transformat în romantism și s-a născut unul dintre cuplurile preferate de celebrități.

Alexandra a vorbit despre un moment în care s-a simțit blocată din punct de vedere creativ și despre cum Reeves a ajutat-o să treacă peste acest moment. 

„Într-un moment de frustrare din viața mea, am spus odată: ‘Uneori mă simt ca un Maserati blocat în trafic’, că am acest motor mare, dar, din diverse motive, că nu pot merge niciodată. Și știu că o mulțime de oameni se simt frustrați în viața lor, că nu sunt capabili să-și pună în funcțiune motorul. Cred că fiecare persoană creativă se simte așa. Ceea ce îmi place la Keanu și la schimbul nostru este că ne împingem unul pe celălalt să construim noi drumuri. Faptul că vedem cum celălalt rezolvă problemele este o sursă de inspirație, de genul: ‘O, bine, bine, asta e o fundătură. Cum să încerc cealaltă chestie?”, a povestit ea pentru presă.

Și starul din Speed este la fel de îndrăgostit de iubita lui, așa cum și ea este de el. În martie 2023, el a fost întrebat care a fost ultimul său moment de fericire.

„Acum câteva zile cu iubita mea. Zâmbeam, râdeam și chicoteam. Ne simțeam foarte bine. A fost foarte plăcut să fim împreună”, a declarat el pentru People.

Keanu Reeves și artista Alexandra Grant și-au făcut publică relația pentru prima dată în noiembrie 2019, când și-au făcut debutul pe covorul roșu la LACMA Art + Film Gala prezentată de Gucci în Los Angeles. Cei doi sunt prieteni de foarte mulți ani și chiar au colaborat la lucrări împreună, cum ar fi cartea lui Reeves din 2011, „Ode to Happiness”, și „Shadows”, din 2016, scrisă tot de Reeves și ilustrată de Grant.

În februarie 2020, prietena lui Grant, actrița Jennifer Tilly, a declarat pentru Page Six că cei doi se întâlneau de mult mai mult timp decât știau fanii.

Citește și:
Andreea Antonescu, confesiuni despre cum i s-a schimbat viața de când este mamă singură a două fetițe: „Nu se compară cu absolut nimic'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people