Alec și Hilaria Baldwin, fotografie emoționantă de familie alături de cei 7 copii

Alec și Hilaria Baldwin au apărut într-o imagine emoționantă de familie, alături de cei 7 copii ai lor.

Alec și Hilaria Baldwin, fotografie emoționantă de familie alături de cei 7 copii

Alec și Hilaria Baldwin au reușit să îi aducă pe toți cei șapte copii ai lor în fața aparatului foto pentru un portret de familie. Într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare, instructoarea de yoga a transmis că au încercat să păstreze tradiția și să recreeze același cadru de anul trecut.

Alec Baldwin, portret de familie

În prima fotografie, instructoarea de yoga în vârstă de 39 de ani stătea zâmbind pe podea într-o cămașă albă cu mânecă lungă și pantaloni cafenii. Eduardo, în vârstă de 3 ani, și Lucia, în vârstă de 2 ani, au pozat de o parte și de alta a mamei lor. În ceea ce-l privește pe actorul în vârstă de 65 de ani, a purtat o ținută complet neagră în timp ce o ținea în brațe pe Ilaria, în vârstă de 1 an. Carmen, de 10 ani, Rafael, de 8 ani, Leonardo, de 7 ani, și Romeo, de 5 ani, au zâmbit alături de el.

„Am încercat să recreăm fotografia noastră de anul trecut”, le-a povestit Hilaria Baldwin celor care o urmăresc pe Instagram. „Glisați pentru a vedea versiunea 2022 – au crescut atât de mult 😭✨”.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

În fotografia de familie de anul trecut, cei nouă membri ai familiei au pozat împreună pe același fotoliu. Hilaria Baldwin a postat inițial imaginea în octombrie 2022, menționând în descriere că fiica cea mare a lui Alec, Ireland Baldwin, pe care o împarte cu fosta sa soție, Kim Basinger, lipsește.

„Prima noastră fotografie cu cei mai mici dintre cei doi Baldwin!”, a scris ea la acea vreme. „Ce echipă de vis Baldwinito!”.

Alec și Hilaria Baldwin și-au mărit constant familia de la nunta lor din iunie 2012, iar la începutul acestei luni, actorul din „30 Rock” i-a oferit lui Kelly Ripa informații despre „haosul complet” din casa lui. Alec a precizat că s-a gândit „foarte mult” să facă un reality show și chiar l-a propus de „una sau două” ori, deoarece este „disperat” să lucreze de acasă.

„Copiii au acaparat fiecare aspect al vieții noastre”, a spus el în cadrul podcastului „Let’s Talk Off Camera”. „Noi nu mai facem nimic.”

Ce spun cei doi despre copilul numărul 8

De asemenea, Alec Baldwin a confirmat că el și Hilaria nu mai au în plan alți copii. Ea a spus același lucru despre posibilitatea de a deveni din nou părinți atunci când a făcut declarații într-un interviu din iunie pentru Romper, insistând: „Acesta este probabil, cu siguranță, aproape complet, ultimul meu copil”. Deși Hilaria „se temea să o spună”, ea a dezvăluit că hainele ei de maternitate au fost puse oficial deoparte.

Hilaria și Alec Baldwin s-au cunoscut în 2011, iar un an mai târziu, în iunie 2022, s-au căsătorit. În ceea ce privește diferența de vârstă de 26 de ani dintre ea și partenerul ei de viață, Hilaria Baldwin a dezvăluit că uneori este mamă și pentru acesta. De asemenea, instructoarea de yoga a făcut referire și la comentariile oamenilor care sunt de părere că un trecut tumultos cu tatăl ei ar fi determinat-o să se căsătorească cu cineva mult mai în vârstă.

„Sunt eu mămica lui? Uneori sunt mămica lui. Uneori. La începutul relației noastre, toată lumea spunea: ‘Trebuie să aibă daddy issues pentru că este căsătorită cu cineva mai în vârstă”, a declarat Hilaria Baldwin în cadrul unui interviu pentru Romper.

Citește și:
Courteney Cox, omagiu emoționant pentru Matthew Perry: „Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare moment pe care l-am trăit cu tine'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people