Al doilea fiu al Rihannei, Riot Rose, și-a făcut debutul în public. Ce semnificație are ținuta surprinzătoare purtată de acesta?

Riot Rose, al doilea fiu al Rihannei, și-a făcut în mod oficial debutul în fața publicului, și nu oricum. Micuțul a pozat alături de familia sa într-un editorial pentru ediția britanică a revistei Vogue.

Al doilea fiu al Rihannei, Riot Rose, și-a făcut debutul în public. Ce semnificație are ținuta surprinzătoare purtată de acesta?

Al doilea fiul al Rihannei și al lui A$AP Rocky a avut parte de primul său editorial foto de înaltă clasă, în paginile ediției britanice a revistei Vogue. Ocazia a fost una cât se poate de specială, deoarece cântăreața, alături de partenerul său de viață și de primul lor fiu, RZA, au apărut împreună în respectivul editorial, marcând prima dată în care întreaga familie apare în imagini în fața publicului.

Riot Rose, al doilea fiu al Rihannei, a pozat într-o salopetă roz și învelit cu un pled în brațele celebrilor săi părinți, alături de fratele său mai mare, acum în vârstă de 16 luni. Fanii celor doi artiști au fost entuziasmați de noile imagini, dar mulți s-au întrebat de ce au ales să-și îmbrace fiul într-o culoare considerată cel puțin neconvențională pentru băieți. Rihanna, însă, declarase cu câteva luni în urmă, într-un interviu acordat aceleiași publicații britanice, că îi place să aplice același nonconformism cu care își construiește propria garderobă și celor doi copii ai săi, și că nu are nici o problemă să îi îmbrace în roz sau în imprimeuri florale.

„Îmi place să-l îmbrac în lucruri care nu arată ca niște haine de copii. Îmi place să împing lucrurile. Îl îmbrac în chestii florale. În îmbrac în lucruri roz aprins. Iubesc asta. Cred că fluiditatea este cel mai bun lucru în modă. Și eu cumpăr mereu de la raionul de haine bărbătești”, declara artista în vârstă de 35 de ani, mărturisind și că una dintre ținutele preferate ale fiului său mai mare este un kilt scoțian clasic care imită în miniatură una dintre ținutele partenerului său de viață.

Al doilea fiu al Rihannei și al lui A$AP Rocky a venit pe lume în luna august, după ce anunțul sarcinii artistei fusese făcut în timpul performance-ului acesteia de la Super Bowl, în luna februarie. Atunci, Rihanna a apărut pe impresionanta scenă într-o ținută spectaculoasă complet roșie, însă foarte confortabilă, iar mulțimea prezentă pe stadion, dar și milioanele de oameni care au privit la TV sau online evenimentul au putut să-și dea seama imediat că artista era însărcinată.

Nașterea celui de-al doilea fiu al Rihannei și al lui A$AP Rocky a fost sărbătorită de cei doi, despre care o sursă declara revistei pentru celebrități People că adoră să fie părinți. „Ea adoră să fie mamă, aici îi stau gândurile pentru moment. Este mai fericită decât a fost vreodată.”

Cele două megastaruri au sărbătorit nașterea primului lor fiu, RZA, în mai 2022, la scurtă vreme după ce își anunțaseră oficial relația sentimentală. Cei doi erau prieteni de multă vreme atunci când au devenit și parteneri de viață. Primele imagini oficiale cu RZA au venit într-un context similar, și deși fotografiile erau adorabile, mulți dintre fanii cântărețului și-au exprimat dezamăgirea că favoritul lor nu a pozat în ipostaze suficient de ‘masculine’, mai exact pentru că a preferat să o lase pe partenera sa în prim plan. Deși mereu au sfidat convențiile sociale, de data aceasta A$AP Rocky a pozat în ipostaze mai conformiste în rolul său de tată. Cu toate acestea, alegerea de a-l poza pe al doilea fiu al Rihannei într-o salopetă roz va stârni, cu siguranță, un alt val de discuții legate de masculinitate și de reprezentarea ei.

Citește și:
Sophie Turner, surprinsă în ipostaze tandre alături de un cunoscut actor. Actrița a anunțat recent divorțul de Joe Jonas

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people