Adrian Nartea, dezvăluiri inedite despre decizia de a pleca în Asia Express. De ce nu a făcut echipă cu soția lui: „Și mie îmi este greu”

Adrian Nartea a dezvăluit de ce el și soția lui nu au plecat împreună în aventura Asia Express.

Adrian Nartea, dezvăluiri inedite despre decizia de a pleca în Asia Express. De ce nu a făcut echipă cu soția lui: "Și mie îmi este greu"

Adrian Nartea și actorul Cosmin Vijeu sunt coechipieri în următorul sezon Asia Express. Mulți au fost curioși să afle de ce actorul din „VLAD” nu a pornit în această aventură alături de soția sa, Alina, în una dintre cele mai dificile provocări. El a explicat recent motivele care l-au determinat să ia această decizie.

De ce Adrian Nartea nu a plecat cu soția lui la Asia Express

Adrian Nartea și Alina Ferinceac au fost mereu alături de fiicele lor, Mara și Petra, concentrându-se complet pe creșterea și îngrijirea celor mici. Din acest motiv, deoarece fetițele sunt încă foarte mici, părinții nu doresc să le lase singure pentru o perioadă îndelungată.

„Avem două fetițe, una de 8 ani și una de 3 ani. Petra e prea mică ca să plecăm de acasă atâta timp! Noi ne-am dedicat creșterii lor, fără bone, fără soacre, fără bunici. Ar fi fost bine ca bunicii să fie mai aproape! Dar, cumva, sunt ale noastre și nu, e greu! Și mie îmi este greu să plec. Ar fi fost imposibil să plecăm amândoi. Dacă fetele erau mai mari probabil că îndrăzneam să facem acest lucru, dar deocamdată nu, e prea repede!”, a declarat Adi Nartea pentru Ego.

Actorul din serialul „VLAD' nu resimte nicio teamă față de alte echipe, ci este determinat să înfrunte fiecare provocare până la final. De asemenea, Adrian Nartea a dezvăluit că are o toleranță mare în ceea ce privește nervii sau situațiile tensionate.

„Cred că cel mai frică îmi e de mine! Îi admir pe ceilalți colegi, îmi plac și sunt sigur că fiecare vom excela în anumite zone, în funcție de competiție. Nu sunt toate pe fizic, forță sau rezistență! Cel mai frică îmi e de mine, sincer! Trebuie să calculez și să am grijă tot timpul să fiu OK și competitiv. Nu mi-e frică de faptul că o să izbucnesc! Am o toleranță mare când vorbim de nervi. Și dacă am nervi, niciodată nu o să pot să îi vârs în lume! Tot timpul o să o fac într-un mod izolat, dacă se întâmplă, însă este foarte rar. Mi-e frică de mine în fața provocărilor! Vreau să văd cum pot să le duc la bun sfârșit. Apropo de nervi și de supărări, o să le las să fie! Cu cât le inhibi mai mult, cu atât o să iasă pe altă parte și nu vrem asta! E o provocare foarte mare la nivel personal”, a mai spus Adi Nartea pentru Ego.

Ce sfat a primit actorul de la Sânziana Negru

Nouă echipe au decis să accepte provocarea emisiunii Asia Express, pregătindu-se să parcurgă Drumul Zeilor în speranța de a ajunge în finală și de a lupta pentru premiul oferit. Actorul a primit un sfat prețios de la Sânziana Negru, câștigătoarea ediției anterioare.

„Nu căra multe cu tine, o să renunți la ele și n-o să ai nevoie. În rest, have fun, în orice context! Atât! Bafta multă”, a fost sfatul pe care Sânziana Negru i l-a dat lui Adrian Negru, printr-un comentariu pe Instagram.

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Citește și:
Controversă la show-ul Marine Serre la Paris Fashion Week. Sosia lui Kate Moss a făcut senzație pe catwalk

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people