Ștefania, secretul unei siluete de invidiat. Cum se menține în formă partenera lui Speak: „Mi-e mai ușor”

Ștefania a dezvăluit secretele siluetei sale atletice și cum reușește să se mențină mereu în formă.

Ștefania, secretul unei siluete de invidiat. Cum se menține în formă partenera lui Speak: "Mi-e mai ușor"

Cristina Ștefania este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton. Partenera lui Speak i-a cucerit pe fani cu energia ei și este tot timpul prezentă pe rețelele de socializare. Cântăreața are o siluetă atletică, rezultatul dedicării sale în dans de-a lungul anilor, împreună cu disciplina în alimentație și activitatea fizică regulată. Antrenamentele la sală reprezintă un punct forte al artistei, iar profesia sa o menține activă în mod constant.

Ștefania dezvăluie secretul siluetei sale

Deși și-a început cariera muzicală acum șapte ani, Ștefania nu a renunțat niciodată la pasiunea sa pentru dans, continuând să danseze în toate spectacolele sale, alături de dansatoarele ei care o însoțesc. Într-un interviu recent pentru Unica.ro, tânăra în vârstă de 27 de ani a dezvăluit cum reușește să-și mențină forma fizică, deși nu există alimente pe care să le evite.

„Sport, mult sport. Încerc și cu mâncarea, dar punctul meu forte e că mă duc pe sport mult. Antrenamentele mele sunt la sală în 90% din timp. 10% sunt antrenamentele acasă, doar dacă fac cardio, bandă, lucruri pe care le pot face acasă cumva și mi-e mai ușor”, a spus Cristina Ștefania pentru Unica.ro.

În ceea ce privește alimentația, Ștefania a dezvăluit că nu are nicio restricție specifică. Ea obișnuiește să sară peste prima masă a zilei, iar mâncarea ei preferată este pieptul de pui cu orez. Atunci când simte nevoia să consume ceva dulce sau mai puțin sănătos, Ștefania își îndeplinește pofta cu condiția să adauge câteva minute în plus la antrenamentul ei obișnuit.

„Cred că toți avem momentul ăsta în care nu avem chef să facem sport”, recunoaște Cristina Ștefania.

Speak și Ștefania au împlinit 7 ani de relație

Speak și Cristina Ștefania au sărbătorit în luna aprilie împlinirea a 7 ani de relație. Cuplul este în culmea fericirii și se bucură de fiecare moment special petrecut împreună. Cu această ocazie, cei doi și-au făcut urări emoționante pe rețelele de socializare, alături de fotografii adunate de-a lungul timpului, de când au început să formeze un cuplu.

Pe profilurile sale personale de pe rețelele de socializare, Speak a distribuit o fotografie cu el și partenera sa, însoțită de un mesaj plin de emoție. În cadrul acestuia, el a recunoscut că nu îi vine să creadă că au trecut deja 7 ani de când sunt împreună.

„Real, nu știu când au trecut 7 ani… Nu credeam niciodată!🤦🏻‍♂️ Te iubesc! ❤️”, a scris cântărețul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram.

Partenera sa a fost impresionată de mesajul plin de emoție transmis de Speak și a răspuns în aceeași manieră în secțiunea de comentarii: „La multi ani! Te iubesc ❤️”.

Artistul și-a cerut iubita în căsătorie în timpul competiției Asia Express, însă, planurile lor cu privire la nuntă nu s-au concretizat până acum, ba mai mult, artista nici nu mai poartă inelul de logodnă primit de la iubitul ei. Există însă și o bună explicație pentru acest lucru.

Cei doi au fost invitați în cadrul podcastului moderat de Giulia și Vlad Huidu și au vorbit deschis despre relația lor.

„Are pietricele foarte mici. 72 de diamante mai exact. Îmi cad foarte des. Toată lumea mă întreabă de ce nu port inelul. Pentru mine e un inel foarte special și de vreo șapte ori l-am dus să-mi pună pietricelele înapoi. Am zis că nu-l mai port zi de zi, doar la ocazii speciale.”, a mărturisit Ștefania.

Citește și:
Loredana, confesiuni despre cariera ei. Ce sfaturi le dă artiștilor la început de drum: „Nu contează că am cântat pe un stadion, într-o piață, pentru doi oameni…'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people