Ștefan Bănică și fiul lui, Radu Ștefan, imagine emoționantă: „Cum e să te întâlnești cu băiatul tău la televiziune”

Ștefan Bănică a împărtășit un moment inedit trăit cu fiul lui, Radu Ștefan.

Ștefan Bănică și fiul lui, Radu Ștefan, imagine emoționantă: "Cum e să te întâlnești cu băiatul tău la televiziune"

Ștefan Bănică păstrează o legătură deosebită cu fiul său, Radu Ștefan, iar recent au uimit pe toată lumea apărând împreună într-o ipostază neașteptată. Tânărul Radu Ștefan Bănică are propriile sale proiecte și este pasionat de lumea actoriei, motiv pentru care este tot mai prezent în scena artistică. Astfel, tatăl să este cât se poate de mândru de realizările lui.

La vârsta de 21 de ani, Radu Ștefan Bănică a reușit să aducă mândria în inima tatălui său. Legătura specială dintre artist și fiul lui este evidentă, mai ales în ultima postare a lui Ștefan Bănică. Cei doi au avut o întâlnire neprevăzută în timp ce fiecare lucra la propriul său proiect în industria televiziunii. Astfel, artistul nu a ezitat să facă o poză cu fiul său, împărtășind momentul inedit și cu internauții.

Ștefan Bănică, imagine inedită cu fiul lui

Recent, Ștefan Bănică a împărtășit o fotografie pe Instagram, în care apare alături de Radu. Tânărul manifestă o pasiune pentru actorie și se implică în diverse proiecte televizate. Întâlnirea lor a fost o coincidență, deoarece fiecare dintre ei se pregătea pentru apariția în emisiuni diferite. Ceea ce face fotografia lor deosebită este că au fost fotografiați în cabina care îi este dedicată lui Ștefan Bănică.

„Cum e să te întâlnești, fără să-ți propui, cu băiatul tău la televiziune, fiecare filmând la o altă emisiune și să faci o poză în cabina care poartă numele tatălui tău? E foarte mișto, vă spun eu!”, a transmis Ștefan Bănică pe Instagram, alături de fotografia cu el și fiul său.

Ce planuri de viitor are Radu Ștefan

Radu Ștefan Bănică și-a dorit de mic să urmeze o carieră în muzică și iată că acest lucru s-a întâmplat, recent, când și-a făcut debutul în această industrie cu piesa „Tu.” Pe lângă muzică, fiul lui Ștefan Bănică mai joacă în spectacole de teatru și are și o cafenea în centrul Bucureștiului. 

După ce a lansat prima lui piesă, Radu Ștefan Bănică a primit atât aprecieri, cât și critici. Tânărul nu se lasă descurajat de comentariile negative, ba din contră, își dorește să continue pe drumul acesta și să își încânte ascultătorii cu noi melodii.

„Pentru un prim single a fost un feedback bun. La public sunt opinii și opinii, e binevenită și critica și laudele. Sunt și comentarii răutăcioase, dar sunt și comentarii constructive. Nu este un gen muzical pentru toată lumea, eu am spus asta, nu mă aștept să le placă tuturor. Este un gen afrobeat, este de vară, asta mi-a plăcut mie, am 21 de ani. Ce să scot la 21 de ani, Traviata? Cânt și eu ce-mi place, cu ce mă simt bine, ce ascultă generația mea”, a spus Radu Ștefan Bănică pentru cancan.ro

Radu Ștefan Bănică a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale”, secția Actorie, și își continuă studiile și cu un program de master. El urmează aceeași carieră precum cea a celebrului său tată și își dorește ca pe viitor să se implice în diverse proiecte profesionale.

Citește și:
Laura Cosoi, dezvăluiri inedite despre căsnicia cu soțul ei, Cosmin Curticăpean. Cum mențin armonia în cuplu: „Mai sunt momente grele’

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people