Ștefan Bănică și-a sfătuit fiul să nu devină artist. Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre relația cu tatăl său: „Acest nume este o carte de vizită”

Radu Ștefan Bănică a dezvăluit că tatăl său, Ștefan Bănică, l-a sfătuit să nu devină artist.

Ștefan Bănică și-a sfătuit fiul să nu devină artist. Radu Ștefan Bănică, dezvăluiri despre relația cu tatăl său: "Acest nume este o carte de vizită"

Radu Ștefan Bănică se bucură de o carieră în plină ascensiune în teatru, muzică, televiziune dar și afaceri, având o cafenea în centrul Bucureștiului. Fiul lui Ștefan Bănică și-a format o comunitate fidelă de fani pe rețelele de socializare cu care are o relație destul de apropiată.

Radu Ștefan Bănică, despre sfaturile primite de la tatăl lui

Deși acum se bucură de o ascensiune impresionantă în cariera sa, Radu Ștefan Bănică a recunoscut că a primit un sfat surprinzător din partea tatălui său. Ștefan Bănică i-a sugerat tânărului să nu meargă pe același drum și să se gândească la o altă meserie. Totodată, artistul a precizat că numele de familie i-a adus anumite avantaje, dar și multe presiuni din partea publicului.

„Având în vedere că mi-am ales același drum ca bunicul și tatăl meu, acest nume este o carte de vizită – un avantaj foarte mare, dar care vine și cu niște așteptări foarte mari, comparații… Cel mai mult resimt presiunea de a livra un produs bun. Normal, și eu, fără legătură cu numele, îmi doresc același lucru, dar știu tot timpul că nu trebuie să mă prezint cu un produs care nu face cinste numelui meu.

Inițial, mi-a spus să nu mă fac artist. Să mă fac bucătar sau doctor. Ulterior, ca sfat, mi-a spus că, dacă asta este calea pe care mi-o doresc, să mă dedic și să nu îmi bat joc de ea.”, a spus Radu Ștefan Bănică pentru VIVA!

Tânărul a vorbit despre presiunea numelui său

Radu Ștefan Bănică vorbește destul de rar despre relația cu tatăl lui, celebrul Ștefan Bănică, însă nu se ferește să dezvăluie detalii inedite atunci când are ocazia. Invitat la emisiunea „Play IT” de pe Kanal D2, moderată de Bianca Iordache, Radu Ștefan a discutat despre parcursul său profesional.

Deși se află încă la începutul călătoriei sale profesionale, el afirmă că și-a construit propria reputație fără să se folosească de faima tatălui său celebru. Mai mult decât atât, tânărul mărturisește că părinții săi au avut un stil de creștere diferit, dar nu a regretat niciodată asta.

„Niciodată nu am regretat sau am purtat pică că ‘Vai, mă cheamă Bănică’. De mic am acceptat. Nu se așteaptă lumea la aceste lucruri, dar ce trebuie să înțeleagă și ce am încercat să spun, cardul tatălui meu nu este și cardul meu. Este un mod de a-ți crește copiii, bun, până într-o extremă. Mai multe extreme sunt. Am citit, că tot spuneam de TikTok, să nu porți niciodată ură sau ranchiună părinților tăi pentru că este și prima oară a lor pe pământ. Am zis asta e, au greșit, a greșit și mama, a greșit și tata. Am ajuns să nu mă mai simt eu cu musca pe căciulă pentru că până la urmă fac ce fac datorită mie. Nu m-a băgat Bănică în facultate, nu m-a băgat Bănică într-o casă de discuri, nu a dat niciun telefon să zică ‘Ia-l pe fii-miu și foarte bine.'” , spune Radu Ștefan Bănică în cadrul show-ului „Play IT”, potrivit Wowbiz.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și regulile pe care le-a stabilit pentru ea: „I-am explicat că excesul nu este bun…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people