Golden Globes 2024: top 10 cel mai bine îmbrăcate celebrități

Celebritățile au descins pe covorul roșu la Golden Globes 2024 în cele mai bune ținute ale lor, după ce anul trecut a fost sărac în evenimente, în urma grevei actorilor și scenariștilor. Vezi care au fost preferatele noastre.

Golden Globes 2024 a demarat cum se cuvine sezonul premiilor pentru acest an, cu o mulțime de staruri adunate să celebreze rezultatele impresionante ale industriilor de film și televiziune, și cu un motiv în plus de sărbătoare: în urma grevelor de anul trecut, actorii și scenariștii și-au câștigat drepturi suplimentare și binemeritate.

Ceremonia Golden Globes 2024 a adus și surprize, unele dintre ele foarte plăcute: Lily Gladstone este prima actriță indigenă care își adjudecă trofeul pentru cea mai bună actriță într-o dramă, în filmul lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, Emma Stone a câștigat pentru prestația ei în Poor Things, filmul care a câștigat și trofeul în categoria Musical or Comedy. Oppenheimer a câștigat, de asemenea, trofee pentru regie, cel mai bun actor în film principal (Cillian Murphy) și cel mai bun film de dramă al anului. La categoria TV, The Bear a câștigat cam tot ce se putea, pe bună dreptate, iar actorii din Succession și Beef au fost, și ei, recompensați.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Dincolo de premii, ținutele de pe covorul roșu au fost mult așteptate la Golden Globes 2024, și nu au dezamăgit. O pleiadă de staruri a traversat covorul în încercarea de a-și promova cum se poate mai bine proiectele sau pur și simplu participând de dragul a se vedea din nou împreună la un mare eveniment. De la Taylor Swift și până la Selena Gomez, Jennifer Lopez și Dua Lipa, și cântărețele au fost nelipsite – unele dintre ele fiind și implicate în felurite proiecte nominalizate – Billie Eilish a câștigat pentru What Was I Made For, piesa ei de pe coloana sonoră a filmului Barbie.

Ținutele câștigătoare la Golden Globes 2024 au mizat, ca în fiecare an, pe un farmec de tip Old Hollywood, o direcție de styling care se dovedește mereu una pe care celebritățile se pot baza. Ne-a plăcut în mod deosebit Rosamund Pike într-o ținută Dior Couture din 2019, și purtând un accesoriu pentru cap și față menit să ascundă urmările unui accident la schi: voaleta actriței nu doar că a distras atenția de la vânătăi, dar ne-a și adus aminte de faptul că este una dintre puținele persoane care pot purta cu aplomb astfel de accesorii. Dacă nu ai văzut-o în Saltburn, te sfătuim să o faci cât mai curând.

Julianne Moore, o veterană și totodată o specialistă a aparițiilor pe covorul roșu, ne-a impresionat și de data aceasta cu o rochie structurată roșie Bottega Veneta. Tot roșu a ales și Ayo Edebiri, câștigătoare pentru rolul său din serialul The Bear (îl poți vedea pe Disney+ și trebuie să o faci), purtând o rochie Prada cu trenă, pantofi de la același brand și bijuterii Boucheron. Prada a ales și Hunter Schafer, care devine încet-încet o adevărată regină a covorului roșu. Hunter a arătat spectaculos, dar discret, în rochia ei diafană.

Tot o ținută de o eleganță discretă a purtat pe covorul roșu de la Golden Globes 2024 și Greta Lee, nominalizată pentru Past Lives. Actrița a ales o rochie Loewe cu un drapaj impresionant în partea din spate, pantofi Christian Louboutin și bijuterii Tiffany & Co.

Ne-au plăcut și Natalie Portman, într-o rochie brodată cu flori minuscule Dior Haute Couture, casă care se ocupă de mai toate ținutele ei pentru apariții oficiale și care se potrivește perfect stilului actriței; Carey Mulligan în Schiaparelli (actrița face roluri remarcabile atât în Maestro, cât și în Saltburn), și, așa cum ne-a obișnuit, Meryl Streep a dovedit o eleganță relaxată într-un ansamblu Valentino realizat anume pentru ea. Vezi în galeria de mai sus toate ținutele și nu uita să ne spui în comentarii care a fost preferata ta!

Citește și:
Vedete pe covorul roșu la Globurile de Aur 2024 (GALERIE FOTO)

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Mai multe din people