Speak și Ștefania, dezvăluiri despre primul reality show din România lansat pe Netflix: „Am coordonat totul”

Speak și Ștefania lansează primul reality-show din România pe Netflix.

Speak și Ștefania, dezvăluiri despre primul reality show din România lansat pe Netflix: "Am coordonat totul"

Speak și Ștefania le-au făcut o surpriză inedită fanilor. Cei doi artiști au anunțat lansarea pe Netflix a reality-show-ului „Aventura, strigați: URA!”, fiind o premieră în România. După o perioadă de câteva luni în care au muncit la acest proiect, artistul a fost foarte încântat să ofere detalii despre aventura lor și cum au realizat această emisiune.

Speak și Ștefania lansează primul reality-show din România pe Netflix

„Aventura, strigați: URA!” este primul reality-show românesc lansat pe platforma de streaming Netflix. Speak și Ștefania au mai realizat un sezon al emisiunii anul trecut, însă episoadele au fost postate pe canalele lor sociale. De această dată, sezonul 2 va fi la un nivel mult mai înalt, iar fanii îi vor putea urmări din 13 decembrie pe Netflix.

„Păi, ‘Aventura, strigați: URA!’ este un reality show. Adică luăm publicul cu noi în locurile pe care noi le vizităm, în aventura noastră. Am avut echipă, da. De data asta este făcut mai bine, cu echipă coordonată. Nu am avut ditamai stafful, dar am avut o echipă care s-a ocupat de asta. Noi foarte mult îndeaproape am coordonat totul. Dar următorul sezon va fi cu o echipă și mai mare”, a spus Speak într-un interviu pentru Ego.ro.

„Ciondăneala noastră este întotdeauna amuzantă. Adică unul dintre noi râde. Dacă unul este supărat, celălalt râde”, l-a completat Ștefania.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Artistul a făcut un anunț trist

Speak activează în industria muzicală de foarte mulți ani, însă, pe lângă această carieră, el este activ și pe rețelele de socializare, în special pe YouTube, acolo unde este gazda mai multor podcasturi. Deși era încântat să înceapă un nou proiect, se pare că acesta nu va continua, iar artistul a explicat care este motivul. 

Fanii se așteptau ca Speak să dezbată episoadele emisiunii America Express, care este difuzată de către Antena 1, alături de diverși invitați, așa cum s-a întâmplat și în trecut în cazul altor emisiuni TV. Dar, cu toate acestea, proiectul pe care artistul îl aștepta cu nerăbdare și pe care deja îl începuse nu va merge mai departe. Conform declarațiilor făcute de el, postul de televiziune s-a arătat împotriva acestui proiect.

„Cu părere de rău vă anunț că nu vom mai continua seria de podcasturi Fierți. Am filmat două episoade despre ‘America Express’, urma să fim ‘Fierți pe America’, dar Antena Group ne-a interzis acest lucru. Deși la ‘Fierți Pe Insulă’ s-a muncit forte mult și s-au alocat resurse destul de mari, nu am avut niciun beneficiu financiar din partea trustului, am făcut-o doar pentru că ne-a plăcut foarte mult proiectul. Considerăm că am adus un plus valoare destul de mare, foarte, foarte mulți oameni ne-au scris că se uită la emisiune datorită podcastului și ne-am dorit să continuăm această serie doar cu proiecte în care noi credem și care ne plac foarte mult. Chiar ne pare rău. Iubim televiziunea și ne dorim să o aducem cât mai mult în spațiul online pentru noua generație. Televiziunea trebuie să învețe să îmbrățișeze online-ul și să-l țină cât mai aproape, nu doar prin postări standard ale angajaților”, le-a povestit Speak fanilor lui de pe Instagram. 

Citește și:
Iulia Vântur, dezvăluiri despre cum se înțelege cu familia iubitului ei, Salman Khan: „Sunt foarte recunoscătoare”

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people