Speak a împlinit 38 de ani. Artistul și logodnica lui, Cristina Ștefania, au plecat într-o escapadă de vis

Speak a împlinit 38 de ani, iar cu ocazia zilei sale de naștere a plecat alături de Cristina Ștefania într-o destinație de vis.

Speak și-a sărbătorit ziua de naștere alături de partenera sa de viață, Ștefania. Cu ocazia împlinirii vârstei de 38 de ani, artistul a plecat alături de cântăreața într-o escapadă de vis, departe de temperaturile scăzute din România.

Speak și-a sărbătorit ziua de naștere

Cristina Ștefania și Speak se bucură din plin de vacanța lor, unde au parte de soare și răsfăț. Artistul și-a sărbătorit zilele de naștere din ultimii ani departe de casă, Dubai fiind una dintre destinațiile favorite. Artista a postat de ziua de naștere a logodnicului ei mai multe imagini pe rețelele de socializare prin care i-a urat un călduros „La mulți ani”. Ulterior, cântăreața a împărtășit cu fanii mai multe imagini de la plajă.

„00:00
MULȚUMESC CĂ EȘTI!🙏🏽 ❤️
LA MULȚI AAANNII! Nu au sens prea multe cuvinte aici, ești special și tu știi asta!🥹❤️❤️❤️
Te iubesc!❤️ SĂ ÎNCEAPĂ PETRECHEREA!!❤️”, a scris Cristina Ștefania pe Instagram, în dreptul unui carusel de imagini cu ea și Speak.

Totodată, Speak a transmis un mesaj emoționant pe Instagram. Artistul a dezvăluit cel mai frumos cadou de ziua lui de până acum și a împărtășit cu fanii un anunț important.

„În ziua asta specială vă las cel mai frumos cadou pe care mi-l puteam dori! Sperăm să vă placă și când aveți nevoie, să vă facă zilele mai frumoase! Deși nu pare, viața noastră o comparăm mereu cu un concurs de rodeo. Agitată, sus, jos, cu stări mai bune sau mai puțin bune. Cred că este definiția cea mai potrivită cu ceea ce trăim zilnic, dar toate pe un ritm de dans. Vă pup și mulțumim pentru toată susținerea!”, a scris Speak, făcând referire la piesa lansată împreună cu Cristina Ștefania.

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt tot timpul împreună și împărtășesc cu fanii diferite momente din viața lor. După participarea la „Asia Express”, unde au ajuns până în finală, cei doi artiști s-au întors acasă mai puternici, dar și cu un nou status, cel de logodiți.

Detalii despre planurile de nuntă

Artistul și-a cerut iubita în căsătorie în timpul competiției, însă, planurile lor cu privire la nuntă nu s-au concretizat până acum, ba mai mult, artista  nu mai purta inelul de logodnă primit de la iubitul ei. Există însă și o bună explicație pentru acest lucru.

Cei doi au fost invitați în cadrul podcastului moderat de Giulia și Vlad Huidu și au vorbit deschis despre relația lor.

„Are pietricele foarte mici. 72 de diamante mai exact. Îmi cad foarte des. Toată lumea mă întreabă de ce nu port inelul. Pentru mine e un inel foarte special și de vreo șapte ori l-am dus să-mi pună pietricelele înapoi. Am zis că nu-l mai port zi de zi, doar la ocazii speciale.”, a mărturisit Ștefania.

În ceea ce privește planurile de nuntă, există un bun motiv pentru care acestea nu s-au concretizat până acum.

„Noi nu vorbim niciodată despre asta. El mereu are treabă, eu am treabă. (…) O să fie! Eu cred real că nunta noastră o să fie de pe o lună pe alta. Există două variante, mică – varianta cinci oameni sau varianta mare de petrecere pentru toată lumea, festival. Noi fierți cu actele alea nu prea suntem. Cred că asta e, de fapt, problema. Mi se pare că nunta e o petrecere și actele în sine la noi nu… Eu niciodată n-am fost genul de fată care se vedea mireasă. Nu mă agit. Nu e o prioritate. O să facem când o să aibă ea timp. Eu vin, în rest… Mie nu-mi plac nunțile!”, a mai povestit cântăreața.

Citește și:
Mama lui Theo Rose, dezvăluiri inedite despre nunta fiicei sale. Nina Diaconu, copleșită de emoții: „Ne bucurăm alături de ei'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people